HOROSKOP ZA 16. NOVEMBAR: Rak dobija šansu o kojoj dugo mašta, Ribe - pazite se krađe

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Umetnički projekti ili poslovi u domenu sporta donose dosta zadovoljstva i sposobnost da se maksimalno posvetite nečemu što vam predstavlja veliko zadovoljstvo. Imate način kako da uđete u neke nove poslove, mnogo lakše nego što ste pretpostavljali, moguće uz pomoć jednog Raka, Riba ili nekog Lava. Očekuje vas izuzetno lepa zarada.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Naporan dan za one tipične predstavnike vašeg znaka koji se nikada ne predaju i koji žele da uvek bude po njihovom a to neće moći baš tako lako da se dogodi, posebno ne u radu sa jednim Lavom. Na vašu direktnost neko će odgovoriti lukavošću i moguće da će vas nadmudriti. Mnogima od vas je potrebno mnogo više pažnje od strane kolega ili neka vrsta uvažavanja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Potrebi su vam dobri saveti, dobra organizacija posla i malo više samopošotvanja. Neko je uspeo da vas pokoleba u vašoj sigurnosti moguće neko ko ima visoke standarde i druženje sa tom osobom donosi vam stres. Spremni ste da u sebe ulažete i sada pokušavate da se iskažete na najbolji način. Dobro stanje na bančinom računu je za vas najbolja rehabilitacija.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Dan vam donosi mnogo novih mogućnosti na planu realizacije vaših želja. Verujete da ćete moći da se posvetite osobi sa kojom imate mnogo dodirnih tačaka. Trudite se da dobijete šansu o kojoj ste maštali. Ako ste u zrelim godinama, postoji mogućnost da dobijete posao u inostranstvu ili u nekoj stranoj firmi.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Dan odgovara onima koji vole slobodu, ne vole fiksno radno vreme ili su već u godinama kada im svaka vrsta autoriteta smeta. Mladi Lavovi najverovatnije veoma smelo kreću u nove poslovne poduhvate i to sa strancima ne razmišljajući da da li će se to isplatiti već samo koliko će im se isplatiti. Trenutno ste jedan od najsmelijih znakova kada su novi poslovi u pitanju i imate sposobnost da privučete klijente.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da držite konce svega što se dešava na vašem radnom mestu i uspevate da se stabilizujete po pitanju nečega što je za vas bilo veoma stresno. Svesni ste da nemate baš na koga da se oslonite. Ako ste od nedavno na novom radnom mestu, bio bi dobro da ne ulazite ni u kakve rasprave kako sa kolegama tako ni sa pretpostavljenim čak i ako ste u pravu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ako ste u poslednje vreme bili vredni, dobićete pohvalu, verovatno nešto manju od očekivane ali ipak, bićete zadovoljni kako će neko oceniti vaš rad. Ako budete u prilici da birate između dva slična posla, verovatno ćete se odlučiti za onaj koji je bolje plaćen. Imate mogućnost da poboljšate status na poslu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Dan donosi dobre mogućnosti za proširenje saradnje, posebno sa onima na koje inače niste računali ali ste se potajno nadali da će vam pružiti šansu da pokažete sve šta znate. Ako vam se dopadne ideja o privatnom biznisu, biće vam potrebna podška Škorpije, Jarca ili Riba, ili bar neki njihov savet a moguć je ulazak i u partnerski odnos. Budite oprezni u radu sa Ovnom ili Lavom.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ovo je jedan od boljih dana za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito ako ste bili spremni da napravite ustupke i pređete preko nečega u radu sa Bikom, Ribama, Vagom ili Jarcem. Pokušajte da obnovite veze i kontakte sa onima ste povremeno bili u konfliktu ako ih cenite i ako znate da na njih možete da se oslonite.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Današnji dan donosi mnogobrojna uzbuđenja, možda i nerviranje ako se situacija ne bude odvijala onako kako biste vi želeli. Trudite se da budete fer prema nekom ko vas je moguće uvredio ili nije bio prema vama u onoj meri iskren koliko ste vi to očekivali. Dobro se razumete sa Bikom i Ribama koje su upoznate sa vašom finansijskom situacijom.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Najveća opasnost kojoj možete sebe izložiti je preterano iznošenje ideja pred onima koji jedva čekaju da vide šta smerate da bi vas pretekli u tome. I dalje ste prilično naivni kada je u pitanju saradnja sa onima na koje računate a koji su vas više puta izneverili. Ipak, najverovatnije planirate neki posao u tajnosti koji bi mogao da vam donese dobru reputaciju.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Vaša razmišljanja u vezi sa novim izvorom zarade, novcem, završavanjem raznih formalnih stvari koje se odnose na poslovnu sferu do te mere vas opterećuju da vam se čini da ništa drugo i ne radite nego jurite papire i potrebnu dokumentaciju. Ipak nešto značajno će se desiti što će vas pomeriti s mrtve tačke. Finansijska situacija se polako stabilizuje, ali ipak, pazite da vas neko ne pokrade.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još