KRVAVA SLAVA: Zaklao suprugu pred gostima

0

Nebojša Pavlović (61) iz Varvarina je juče oko 15.30 sati preklao svoju suprugu Milicu Pavlović ( 55). Ubistvo se dogodilo u kući, dok je porodica slavila svoju slavu Đurđic.

Nisu poznati motivi zločina i šta mu je prethodilo, ali se, kako „Blic“ saznaje, sve dogodilo dok su gosti bili u susednoj sobi! Nesrećna žena je izašla u kuhinju da opere sudove, a muž joj je prišao sa leđa i prerezao vrat.

Ubica je radio kao konobar u jednoj od varvarinskih kafana, a dodatno je zarađivao tako što je uslužno klao i tranžirao svinje.

– Nebojša je sklon alkoholu, a razmirice između njega i supruge su trajale godinama. Prijavljivala ga je i za nasilje. Živeli su sami jer im je sin u inostranstvu, u Austriji, a ćerka se udala – kaže sagovornik „Blica“.

Kako „Blic“ nezvanično saznaje, Milica je sa teškim povredama prebačena u varvarinski Dom zdravlja, gde je preminula. Telo je poslato na obdukciju u kruševačku Bolnicu.

Kada su, u pratnji policije, Nebojšu doveli da mu izvade krv navodno je pitao da li je Milica živa, a potom mirno konstatovao „Ona je mrtva, a ja ću umreti u zatvoru“.

Kruševačka policija je saopštila da je ubici određen pritvor do 48 sati.

Izvor: blic.rs

Foto: arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.