JEZIVO PRIZNANJE: Zaklao sam je na slavi jer je zvala samo svoje goste

Milica je pre dve godine napustila Nebojšu jer nije više mogla da trpi njegovo nasilje. On je ostao da živi u staroj kući na porodičnom imanju, a njihov sin je majci napravio novu kuću u istom dvorištu. U toj kući Nebojša je ubio Milicu.

Dnevnik preklane žene: Tuče me ne smem da pitam zašto

U trenutku zločina on je imao više od dva promila alkohola u krvi.

- Dok mu je vađena krv za analizu potao je: "Je l' mrtva?", a onda sam sebi odgovorio: "Sigurno je mrtva, ja sam to stručno uradio. Ja ću sad umreti u zatvoru." Protiv njega je 2013. podneta krivična prijava za nasilje u porodici, ali je, koliko sam čuo, ona kasnije povučena - rekao je izvor iz istrage.

Rođan Pavlovićevih je bio očevidac stravičnog zločina. On kaže da Nebojša ranije nije poštovao slavu, ali se uoči poslednjeg Đurđica dogovorio s Milicom da je zajedno proslave.

- Prišao nam je za stolom i rukovao se s nama, a onda je krenuo ka Milici, koaj je u kuhinji prala sudove. Mislili smo da će i njoj čestitati slavu. Ali on je potegao nož, pre nego što je iko od nas mogao da reaguje, zario joj sečivo u vrat i zavrnuo tako snažno da joj je napravio rez dug 17 centimetara - opisao je ubistvo taj rođak.

Izvor: Alo

Pogledajte još