ČOVEK ČIJA JE ŽENA UBIJENA u terorističkom napadu napisao je ISISU pismo koje će vas rasplakati

Anton je u kobnom, krvavom piru izgubio svoju suprugu Helen. Zbog ovog tragičnog događaja, odlučio je da napiše otvoreno pismo ozloglašenoj terorističkoj organizaciji ISIS.

Njegove reči će vas ganuti i sigurno rasplakati, posebno što ovako nešto od čoveka kojem je životni saputnik ubijen ne biste očekivali.

"U petak uveče ste oduzeli jedan izuzetan život - ljubav mog života, majku mog sina - ali vas neću mrzeti zbog toga. Ne znam ko ste, i ne želim da znam, vi ste mrtve duše", pisao je.

"Ne, neću vam pružiti dar da vas mrzim. Vi to tražite, ali mržnja bi samo pokazala da su vaše žrtve poput vas. Tražite da budem uplašen, da svoje sunarodnike posmatram sa sumnjom, da svoju slobodu žrtvujem zarad sigurnosti. Vi ste izgubili".

Anton je naglasio da je svoju suprugu video tog jutra, da je izgledala prelepo, kao i uvek, tokom divnih 12 godina provedenih zajedno.

"Naravno da sam skrhan ovom boli, tu vam priznajem malu pobedu, ali će bol trajati jako kratko. Znam da će ona biti sa nama svakog dana..."

Pismo je završio napominjući da su njihov sin koji ima svega 17 meseci i on ostali sami, ali da su njih dvojica jači od bilo koje vojske na svetu.

Pogledajte još