SVRŠIĆE ZA TREN: 10 stvari koje treba da radiš njenom klitorisu

Iznenadite je večeras novim potezima, koristeći ne samo svoj jezik, već i usne, prste, igračke, čak i svoje desni i zube.

1. Sisajte i grickajte

Ako ste mislili da je lizanje dovoljno, gadno ste se prevarili. Ukoliko sisate njen klitoris, uz povremeno grickanje, stimulisaćete ogroman broj nervnih završetaka koji se nalaze tamo dole. Sisanje će pospešiti više krvi u klitorisu, što će izazvati pulsiranja i ogromno zadovoljstvo.

2. Desni i zubi

Razmišljajte o sebi kao o nepomičnom stvorenju dok ona radi ostatak posla. Neka ona prelazi preko vaših desni i zuba. Ovako najbolje možete stimulisati devojku ukoliko vam ona sedi na licu.

3. Abeceda

Unesite abecedu u svoj oralni seks. Ovo je jedan od poteza za koji ste verovatno čuli još kao tinejdžer. No, ipak, to nije razlog da ga ne primenjujte. Počnite od slova A, tako što ćete svojim jezikom praviti poteze tog slova po njenoj vagini. Pitanje je da li će stići do poslednjeg.

4. Bojite ogradu

Započnite oralno zadovoljavanje toplim dahom kojim ćete zapahnuti njenu vaginu. Onda prelazite jezikom gore dole, kao kada farbate ogradu.

5. Svirajte harmoniku

Pre no što vaša partnerka doživi orgazam, napravite svojim usnama slovo O i stavite njen klitoris u svoja usta. Da biste proizveli osećaj tople, uzbudljive vibracije, proizvodite zvuke kao kada biste svirali harmoniku.

6. Masirajte je celom šakom

Plago pritiskajte njenu vaginu, celim svojim dlanom, a posebnu pažnju posvetite njenom klitorisu.

7. Penis masaža

Još jedan način da nadražite njen klitoris jeste da svoj penis koristite kao "ljudski vibrator". Trljanje o njen klitoris vašim penisom je najbolje ukoliko ležite tako da budete okrenuti jedno drugome.

8. Koristite vibrator

On može biti koristan po oboje. Pored toga što će ona sama moći da stimuliše klitoris vibratorom, vi ćete moći više da se fokusirate na svoje zadovoljstvo.

9. Koristite ulja koja će je uzbuditi

Postoje ulja koja će je stimulisati ukoliko dođu u kontakt sa klitorisom. Ipak, budite pažljivi sa njima, jer su neke žene previše osetljive.

10. Ne zaboravite na fontane

Ovde se radi o metodi koju devojke koriste kada su u pubertetu i tek otkrivaju svoju seksualnost. One to rade kada se kupaju ili tuširaju, a to je nešto što bi i vama moglo da koristi.

Igra vodom je važna, i zato uzmite tuš dok ste u kadi i mlazeve vode nanosite na njen klitoris. Približavajte i udaljavajte mlaz od njenog polnog organa i uživaće kao nikada do sad.

Pogledajte još