NJENO VELIČANSTVO VAGINA: Supermoći za koje niste znali da ih žena ima TAMO DOLE

1. Ona može da promeni boju

Tokom sekualnog uzbuđenja ili trudnoće, protok krvi u genitalije može rezultirati promenom boje, kao i u vreme menopauze i gubitka estrogena.

2. Postaje veća

Kada dođe vreme za akciju, pun krvi teče tamo dole i vagina postaje proširena. Odnosno, što si više napaljena tvoja vagina postaje veća.

3. Postaje jača

Postoje vežbe kojima možeš ojačati vaginu, zovu se Kegelove vežbe.

4. Ona se sama štiti

Tvoja vagina nije beskonačna pa nema šanse da se neki spoljni predmet, kao npr. kondom, tampon i slično, izgubi u njoj.Vrlo je teško za bilo šta da prođe kroz mali otvor koji je tamo, osim naravno spermatozoida.

5. Ona može pričati s tobom

Naravno, ne bukvalno. Ali, kada postoji neki problem, ona će ti to signalizirati, a tu je samo moraš pažljivo slušati, odnosno znati da primetiš bilo šta drugačije nego inače.

6. Ona se sama čisti

Oči i vagina su jedini organi koji se čiste sami. To ne znači da je nije potrebno prati, već da se preporučuje pranje s vodom ili posebnim intimnim gelovima. Takođe, moraš znati da kod čišćenja, vagina izlučuje tečnost koja nije uvek ista, odnosno ona može biti različitih boja, zavisno od toga u kojem delu menstrualnog ciklusa se žena nalazi.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još