DECA UČE KROZ IGRU: Razigrajte svet svojih mališana

Mercator Centri Beograd i Novi Sad u narednom periodu organizuju serijal kreativnih radionica „Razigraj svoj svet“ koje će pratiti predavanja popularnog voditelja „Lagalice“ Bojana Ivkovića i poznatog nutricioniste i zagovornika zdrave ishrane Dr Feelgooda.

Radionice imaju za cilj da pokažu najmlađima zašto je najbolja stvar na svetu biti dete i da im kroz magični svet igre i druženja pomognu da ispolje svoju kreativnosti i talente, ali i omoguće sticanje socijalnih veština.

Poznati nutricionista i voditelj dečije emisije „Zdravo dete“, Dr Feelgood, će mališane u četvrtak 19. novembra u Mercator Centru Beograd u periodu od 18 do 19 časova, obučavati kako da se zdravo hrane i da steknu dobre navike, dok će istu tu radionicu održati nedelju dana kasnije, 26. novembra i u Mercator Centru Novi Sad. Gojaznost kod dece treba na vreme sprečiti i omogućiti pravilan rast i razvoj.

(old_image)

Večiti dečak razigranog duha, Bojan Ivković, će mališanima, u nedelju 22. novembra u Mercator Centru Beograd sa početkom u 17 časova, kroz radionicu „Mjuziklaža“ predstaviti proces stvaranja muzike od početka do kraja. Ono po čemu je sama radionica specifična jeste to što će svako dete biti u prilici da napravi svoj instrument od ambalažnog otpada, kao i da nauči da svira na njemu, a za kraj će biti upriličen i koncert ’’reciklirane’’ muzike.

Pored ovih, tokom 22. i 29 novembra u oba centra biće organizovane celodnevne dečije aktivnosti od 11 do 18 časova, a koje će uključiti i likovne radionice, modne, govorne, književne, dramske, plesne, kao i pripovedaonicu - priču o prijateljstvu, zatim eko radionice, i koje će sve zajedno decu sproveti kroz vrtoglavi svet igre i omogućiti im da se ujedno opuštaju, stvaraju i uče.

Brz tempo života često ne dozvoljeva da se svojim mališanima posvetimo na kvalitetan način. Zato, ne propustite pri

Pogledajte još