STRAVIČNA TRAGEDIJA: Poginula majka sedmoro dece

0

Marija Dramićanin (39) iz Prokuplja, majka sedmoro dece, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada je „tojotom jaris“ udarila u metalnu ogradu i prevrnula se. Nesrećna Marija, koja je krenula po decu u Niš, preminula je na mestu.

Nesreća se dogodila u ponedeljak oko tri časa ujutro kod Merošine, na mestu Batušinačka petlja, a Dramićaninova je bila sama u kolima.

– Ekipa Hitne pomoći izvukla je Mariju iz prevrnutih kola i pokušala reanimaciju, ali joj nije bilo spasa. Preminula je od teških povreda – kaže za Kurir izvor iz istrage i dodaje da je uviđaj na mestu nesreće obavio zamenik Osnovnog tužilaštva u Prokuplju.

U kući porodice Dramićanin tuga i neverica, suprug i sedmoro dece ubijeni su od tuge.

– Marija je za Niš krenula rano ujutro kako bi uzela decu koja su bila kod babe i dede u Nišu, jer su ona i suprug bili na slavi. Htela je da do jutra stignu na vreme u školu i vrtić, a ona na posao, jer radi u filijali RFZO u Žitorađi – pričaju očajni rođaci.

Oni kažu da je Marija uvek bila predana porodici i njen život bili su deca i kuća.

– Kao mala izgubila je majku i oduvek je pričala da će imati mnogo dece. Sve ih je ona čuvala, dok je Aleksandar radio i trudio se da im obezbedi normalan život. Gde god je ona, bila su i deca – rekao je rođak.

Marijin rođak kaže da ne može da veruje da se sve ovo desilo jer je Marija bila dobar vozač.

– Uvek je bila oprezna za volanom, nije brzo vozila i vodila je računa jer je uglavnom vozila decu. Svaki svoj trenutak posvećivala je deci i porodici. Prosto nije moglo ništa da je poremeti i sada se dogodila tragedija – kaže naš sagovornik.

Izvor: Kurir

Foto: printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.