SRBI SU NAS UGNJETAVALI: Severina dobila prozivku od svoje porodice

0

Pevačica se nikako nije nadala da će joj u, kako je više puta naglasila, najsrećnijem periodu života njeni najbliži okrenuti leđa. Njena rođena sestra, dala je intervju za hrvatske medije koji je kao bomba odjeknuo u obe države.

„Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri“, demantovali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pevačice, pojedine medijske navode o svom prisustvu na crkvenom venčanju u Istri, kao i beogradskom građanskom venčanju održanom u nedelju.

U izjavi za „Slobodnu Dalmaciju“, sestra najveće regionalne zvezde nije štedela reči.

Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kome takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj deo venčanja takođe nije ostao obavijen velom tajne.“

„Prekjuče smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog venčanja“, dodali su Severinini sestra i zet.

„Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgajana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija.

Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću“, završila je Zdenka Žunić.

Pevačica se još nije oglašavala ovim povodom.

Nadlanu / izvor: Slobodna Dalmacija

Foto: instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.