UPS, ISPALA: Zbog MUŽA se rešila celulita i strija, ali OVAKVU reakciju nije očekivala

Fotografkinja Viktorija Kerolajn susrela se sa neverovatnim muškarcem.

Imala je dogovoreno snimanje sa ženom u srednjim četrdesetima. Ona je bila lepa, ali je imala jedan zahtev. Želela je da se sav njen celulit i strije fotošopiraju i da se ne vide na fotografijama. Fotografkinja je postupila po njenoj želji, a klijentkinja je album sa fotkama poklonila mužu za Božić.

Tri dana kasnije žena koja je napravila fotografije dobila je sledeće pismo od supruga klijentkinje:

- "Pišem Vam zato što sam nedavno dobio album sa slikama svoje žene. Ne želim da mislite kako se ljutim na vas, ali nešto bih želeo da Vam kažem. Moja supruga i ja smo zajedno od naše 18. godine i imamo dvoje predivne dece.

Tokom godina imali smo mnogo uspona i padova. Znam da je želela da napravi ove fotografije kako bi malo začinila naš odnos. Ponekad se žali da joj ne govorim dovoljno da je privlačna i kaže kako me ne bi krivila da je zamenim mlađom. Kada sam otvorio album, srce me je zabolelo.

Te fotografije… Lepe su i vi ste bez sumnje talentovana fotografkinja, ali na njima nije bila moja žena. Izbrisali ste svaku njenu "manu" i iako sam siguran da je upravo to tražila, time ste izbrisali pola našeg života. Kada ste uklonili strije, izbrisali ste našu decu.

Kada ste uklonili bore, izbrisali ste dve decenije smeha i briga. Kada ste uklonili celulit, izbrisali ste njenu ljubav prema kuvanju i sve divote koje u kojima smo uživali tokom godina. Ne govorim Vam ovo da biste se osećali loše, samo ste radili svoj posao i ja to razumem.

Zapravo Vam pišem da bih vam zahvalio. Kada sam pogledao te fotografije, shvatio samo koliko je volim i obožavam baš takvu kakva jeste. Ona to tako retko čuje i zato je pomislila kako ja želim da tako izgleda. Moraću da budem bolji i do kraja svog života slaviću nju i sve njene nesavršenosti. Hvala vam."

Pogledajte još