UBIO SUPRUGU PA SEBE: Pucao ženi u glavu dok je držala bebu u rukama

Prema prvim saznanjima, motiv stravičnog zločina je bolesna ljubomora. Emini je upao u kuću prvih komšija i supruzi pucao u glavu, i to dok je držala njihovu ćerkicu u naručju, a potom se vratio u svoju kuću i ubio se hicem iz pištolja u glavu.

- Emini je do pre dve godine živeo s drugom ženom, s kojom ima četvoro dece, ona ga je napustila i ostavila mu decu. Vezira je živela sa svojom porodicom pedeset metara od njegove kuće. Otkad ga znam, on je u nju bio zaljubljen - kaže za Kurir Muhamedov prvi komšija Ameto.

On dodaje da je Emini s Vezirom bio poslednjih godinu dana, ali ga je ona napustila pre tri nedelje.

- Pokupila je dete i vratila se kod roditelja i braće. Emini je ju tamo obilazio, kupovao pelene detetu, ali je i dalje hteo da mu se ona vrati. U utorak uveče saznao je da je Vezira s detetom kod komšinice, uzeo je pištolj i otišao tamo - kaže komšija.

Vezirin mlađi brat Safet objašnjava da je njegova sestra s bebom otišla kod komšinice na kafu.

- Tamo su bile dve njene drugarice, obe maloletne. Emini je ušao u kuću i odmah s vrata počeo je da je moli da mu se vrati. Pitao je da li hoće da mu da još jednu šansu. Ona mu je rekla da ne želi da se vrati. Tad je izvadio pištolj, a devojkama koje su sedele s njom rekao da izađu napolje i da odnesu bebu. Međutim, kad su videle pištolj, preplašile su se i istrčale bez deteta - navodi Safet.

Prema njegovim rečima, komšinice su dotrčale do njegove kuće, koja je odmah iza njihove.

- Vikale su mi: „Požuri, Muhamed ubi Veziru!“ Pomislio sam prvo da ju je možda tukao, ali kad sam otišao tamo, šokirao sam se! Moja sestra je mrtva ležala na krevetu, a u rukama joj je bila beba. Pucao joj je u glavu! Beba je bila sva krvava, nije ni zvuk ispustila. Pomislio sam da je i ona ubijena. Srećom, kada sam je uzeo u ruke, video sam da je dobro - opisao je šokantan prizor brat ubijene žene.

Nakon što je ubio ženu, Emini je otrčao u svoju kuću, u kojoj je živeo s majkom i četvoro maloletne dece iz prvog braka.

- Najstarija ćerka, koja ima devet godina, čula je da joj se otac vratio. U trenutku kad je htela da uđe za njim u sobu, on je sebi pucao u glavu. Krvi je bilo na sve strane, a nesrećno dete počelo je da vrišti. I ona je bila sva krvava. Nikad ništa strašnije nisam video - rekao nam je komšija Ameto.

Izvor: Kurir

Pogledajte još