NE VERUJTE PRAZNIM PRIČAMA: 7 stvari koje vam niko nije rekao o analnom seksu

1. Ako se odvija na odgovarajući način, odnosno ako je pravi ugao penetracije u kombinaciji sa dobrim lubrikantom, analni seks zapravo nije bolno iskustvo, ali je osećaj malo čudan.Imaćete osećaj kao da vam se vrši velika nužda.

2. Volite li analni seks, nemate razloga da se stidite. Analni seks sam za sebe nije degradirajuće iskustvo, pogotovu ako i vi u njemu uživate. Analni seks, s druge strane, koji se događa samo zašto što vaš partner vrši pritisak na vas je degradirajuće iskustvo.

3. Neke žene jednostavno vole analni seks, a neke ga jednostavno ne vole. Nema u tome ništa razočaravajuće niti ponižavajuće.

4. Želite li za vreme analnog seksa malu pauzu, bolje je da jednostavno na trenutak potpuno usporite tempo, ali da on ostane u vama, nego da potpuno prekinete odnos i krenete s penetriranjem još jednom kada odlučite da nastavite

5. Analni seks u misionarskoj pozi je apsolutno moguć, ali se ne preporuča kao prvo analno iskustvo iz jednostavnog razloga što u ovoj pozi imate manju kontrolu nad penetracijom nego što biste je imali u nekoj drugoj pozi.

6. Iako postoji strah da ćete se u jednom trenu “unerediti”, šanse da se to zaista dogodi su zapravo jako male, a posebno ako se za analni seks temeljto pripremite u smislu pranja i/ili možda klistiranja.

7. Nakon što jednom “obavite” analni seks, možda ćete imati osjećaj da ste postavili standard da to i ubuduće češće radite. Zapamtite da niste i da je vaše apsolutno pravo jasno i glasno reći štq (ne) želite u određenom trenutku. Ako vam se s druge strane analni seks svidi, uživajte u njemu. Ali naravno, opet - samo kada to vama odgovara!

Izvor: nadlanu

Pogledajte još