KRVAVA NOĆ: Tri muškarca izbodena nožem

Četiri osobe su povređene u tri saobraćajne nezgode, protekle noći u Beogradu, a tri muškarca su povređena hladnim oružjem, izjavila je portparol Hirtne pomoći Nada Macura.

Ona je navela da su u 00.43 u Balkanskoj 13 povređene tri muške osobe hladnim oružjem - nožem - i da su one prevežene u Urgentni centar.

Na autoputu za Novi Sad u 19.55 lakše je povređen jedan biciklista koji je zbrinut na licu mesta i prevežen u Kliničko-bolnički centar Zemun, rekla je  potparol Hitne pomoći.

U 20.24 kod Studentskog grada ka Tošinom bunaru dogodila se nezgoda u kojoj su povređene dve muške osobe, pešaci, koji su potom preveženi u KBC Zemun gde su zbrinuti na neurohirurgiji i ortopediji, precizirala je Macura.

Treća saobraćajna nesreća dogodila se u 2.45 kod Beogradske ulice 48 u Sremčici kada je povređena jedna muška osoba starosti oko 25 godina koja je prevežena u Urgentni centar.

U Beogradu je protekle noći zabeleženo ukupno 130 intervencija Hitne pomoći, od toga 28 na javnom mestu.

Protekle noći su se, dodala je Macura, najviše javljali hronični bolesnici, asmatičari, srčani bolesnici, hipertoničari i a zapažene su i prijave povišenih telesnih temperatura gde se najverovatnije radi o virusnim infekcijama.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još