SRUŠITE SVE TABUE: Zbog ovih 5 stvari ćete poželeti ANALNI seks odmah

Ovo su stvari koje ste čuli o analnom seksu, a  koje nisu i ne moraju biti istinite.

1. Bolno je

Ginekolog Alisa Djuik navodi da analni seks neće biti bolan ukoliko to radite uz dosta lubrikanta, sporo, opušteno i ukoliko nemate hemoroide. Analni otvor je mnogo uži od vagine, te stoga morate biti nežni i da to radite polako.

2. S obzirom na to da žene nemaju prostatu, ne može biti tako dobro

Nije istina da će samo muškarac uživati dok imate analni seks. Činjenica je da je anus pun nervnih završetaka, koji se lako mogu stimulisati i mnogim ženama predstavljati osnovni izvor seksualnog zadovoljenja.

3. Ne treba vam kondom

Djuik kaže da je sama činjenica da žena ne može zatrudneti tokom analnog seksa veoma opuštajuća kako za žene, tako i za muškarce, ali da to svakako ne znači da ne treba da koristite kondome. Oni su zaštita od bakterija, virusa i polno prenosivih bolesti, tako da se podrazumevaju u analnom seksu.

4. Biće prljavo

ovo se odnosi na to da će nešto braon izaći iz vas ukoliko imate analni seks. Nije da nije moguće, ali su šanse za to jako male. Da biste se osigurali od bilo kakvog nereda u krevetu, ginekolozi savetuju da pre seksa operete anus ili se klistirate.

5. Anus će vam se proširiti

To što ćete imati analni seks, ne znači da će se vaš analni otvor proširiti i biti veličine penisa koji je tamo ulazio. S obzirom na tonus mišića, ovakva stvar se nikada neće dogoditi.  

Pogledajte još