ODBILA GA JE JER JE BIO SIROMAŠAN: A onda su se sreli nakon 10 godina

Oholost nije slučajno prvi na spisku srmtnih grehova, ali ova ohola devojka je naučila lekciju koju će pamtiti dok je živa.

Devojku iz bogate porodice voleo je svim srcem mladić iz siromaše. Međutim, onda ga je odbila jer nije želela da živi sa siromahom. Mislila je kako zna što želi, kako ona vredi više, da ljubav nije dovoljna, ako nema novca.

"Ti bi da ti ja budem žena?! Ono što ti zaradiš mesečno, ja potrošim u jednom danu. Idi nađi nekog svog ranga!" rekla mu je kada je zaprosio. " Nikada ne bih mogla da volim nekoga kao što si ti.

Od tada je prošlo punh 10 godina. Ona o njemu nikada nije razmišljala, a on je bio suviđše zauzet da bi mislio na nju. A onda se se jednog dana sreli u tržnom centru.

“Hej, pa to si ti! Kako si? Udala sam se za pravog! On zarađuje 15,700 dolara mesečno!”, pohvalila mu se. Samo su mu se oči još jednom zasuzile od tuge jer je nekada iskreno voleo tu ženu.

“Dobro jutro gospodine! Vidim, upoznali ste moju ženu”, rekao je njen suprug, pomalo iznenađen kada je ugledao sa kim mu razgovara žena.

“Dobro jutro, gospodine…”, odgovorio je čovjek.

“Karter, šefe, tako se prezivam..”, odgovorio je suprug bogataševe kćeri. Kada je muž upitao kako su se ona i njegov šef upoznali, rekla je da će mu ispričati za pićem, ali kasnije joj nije bilo do razgovora…

Pogledajte još