TUKAO JE METALNOM ŠIPKOM DO SMRTI: Uhapšen ubica Novosađanke

- Pronašli su ga u stanu kod brata u Novom Sadu. Nije se opirao pri hapšenju i od ranije je poznat policiji. Dokazi za sada pokazuju da je devojku na smrt pretukao metalnom sipkom - kažu nezvanično iz izvora bliskih MUP-u.

Kako se nezvanično saznaje iz policije S.M. je već ležao u zatvoru 15 godina zbog ubistva devojke. Sa M.R. se zabavljao nekoliko meseci.

M. R. je nađena mrtva na podu u sobe, a na njenom telu se bili vidljivi tragovi nasilne smrti. Prvi nalazi obudkcije su pokazali da je devojka preminula od posledica povreda koje je zadobila tupim predmetom na više mesta na telu.

U novosadskoj policiji je potvrđeno da je nastradala M.R. od ranije poznata organima gonjenja kao prostitutka.

Kako nezvanično kažu iz policije telo devojke je bilo u stanu već tri dana. Stanare je zbunila buka i vrištanje u zgradi koje se desilo preksinoć ali izgleda da to nije povezano sa ovim ubistvom.

Kako se saznaje od izvora bliskih MUP, policiju je pozvao gazda stana koji je došao u obilazak i zatekao devojku mrtvu na podu, dok je njegov podstanar S.M. nestao i prestao da se javlja na telefon. Stanari zgrade nisu primetili ništa čudno, jedino je sve zbunila bučna svađa u zgradi koja se desila noć pre nego što će policija pronaći telo.

- Oko pet ujutro probudila me vriska i dreka. Ujutro sam od komšija čuo da je jedna devojka nastradala pa sam pretpostavio da je došla iz tog stana. Nisam je poznavao mislim da je ovde bila podstanarka ili je često dolazila - kaže jedan stanar ove zgrade.

Izvor: Blic

Pogledajte još