LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. JANUAR: Ovan neka pogleda oko sebe, Bik krije zaljubljenost

OVAN

Možda niste obratili pažnju na osobu u vašem okruženju pa i ne slutite da neko gaji emocije prema vama. Nemojte prebrebrzo donositi odluke.

BIK

Mnogi predstavnici vašeg znaka ne žele da priznaju jednu simpatiju iz svog okruženja. Mada je sve očigledno vama treba još vremena na putu ka donošenju odluka na ovom segmentu.

BLIZANAC

Parner može biti više zapušten u ovoj priči. Posvetite im malo više pažnje ovaj put kako se ne biste iznenadili njihovim iznenadnim odlaskom.

RAK

Nećete manjkati u emocijama. Biće ovde malo više izazova na polju emocija kao i prlika da upznate zanmljivu osobu koja može biti rođena u znaku Vodolije.

LAV

Ovaj put nećete očajavati zbog neke osobe u emotivnom smislu koliko ćete biti spremni za nove izazove. Jedan Strelac bi mogao biti pravi izbor ovaj put. Nećete ulaziti u dublja razmatranja na emotivnom planu.

DEVICA

Nema kompromisa pa ćete od partnera malo manje ljubavi dobijati. Nešto morate da promenite jer ovako dalje neće moći baš na način na koji ste sve zamislili.

VAGA

Nema većih promena na ovoj strani. Oni koji su slobodni ne moraju da očajavaju jer je ovo odlična prilika da sebe dovedete u red na neki način.

ŠKORPIJA

Malo ste više u svom svetu ovaj put nego što ste sa partnerom koji očekuje od vas malo više pažnje.

STRELAC

Malo više ste u mislima sa osobom od ranije i ne možete da zaboravite na neke događaje od ranije kako ste mislili.

JARAC

Ovaj put ćete procvetati uz osobu koja je kraj vas a oni slobodni mogu očekivati zanimljiva dešavanja na polju ljubavi od osoba rođenih u znaku Riba, Bika ili Raka.

VODOLIJA

Osoba rođena u znaku Jarca je ovaj put prava prilika ako ste slobodni. Zauzeti neće biti u prilici da se opuste jer se osećaju na distanci sa osobom koju vole.

RIBA

Jedna osoba je dovoljnozainteresovana za vas, a vi morate biti spremni na kompromis. Izađite sa osobom koja vam se nesebično nudi.

Izvor. Nadlanu/internet

Pogledajte još