VELIKI KINESKI HOROSKOP: Ovo nam donosi godina MAJMUNA!

Prema lunarnom kalendaru,ovo je godina Majmuna. Prema legendi o nastanku kineskog horoskopa, Buda je na Novu godinu pozvao sve životinje da ga posete. Tom se pozivu odazvalo samo 12 životinja.

PACOV - Ako ste u potrazi za poslom, trebate naučiti nešto novo ili jednostavno želite proširiti svoje vidike, naći će se spasitelj koji će vam to i pružiti. Ako naiđete na probleme u karijeri, ljudi oko vas biti će spremni vam pomoći.Ako tražite promaknuće na poslu, saradnici će vam dati svoju podršku. Imate mogućnost povećati svoj financijski status, a kako je za znak Pacova u znaku Majmuna vezana kuća i dom, tako i investicije u građevinu će doneti priliku za zaradom. Ovo je savršena godina za ljubav. Za muškarce se preporučuje da uđu u vezu sa starijom osobom.

BIVO - Vreme je da se brige ostave po strani i da se prihvate izazovi koje donosi karijera. Ljudima će trebati vaše znanje i pomoć u poslovima koje obavljaju. Ovo stvara savršeno mesto da pokažete sve svoje talente. Novac ćete zaraditi svojim znanjem i radom. Oni rođeni u godini Goveda ići će na razna druženja i upoznati nove ljude.

TIGAR- Naći ćete se pred zidom u vašoj karijeri, a biće vam potrebni vaše znanje i iskustvo da rešite probleme. Ako nemate odgovor, morate pitati druge za pomoć. U slučaju da vam vaše preduzeće ponudi posao, odbijte ga jer nije najbolje vreme za promene. Novca neće biti puno ove godine, pa tako da se pazite nepotrebnog ulaganja. Iako ćete iduće godine nevoljno ići na društvena događanja, upišite kurs nečega i proširite svoj krug prijatelja.

ZEC- Na poslu ćete komunicirati jako dobro, pogotovo s novim šefom ili partnerom. Ako vam preduzeće ponudi neki novi posao, prihvatite ga. Oni koji traže ljubav, pravo je vreme da krenu u akciju, a ako ste već zaljubljeni razmislite o braku. Novca neće nedostajati.

ZMAJ - Ove godine očekuje vas mogući posao u novom preduzeću kojeg bi trebali prihvatiti. Ako se nalazite pod pritiskom zbog posla, pitajte za pomoć vaše saradnike. Novac bi ove godine mogao doći s različitih strana. Samcima se preporučuje da više izlaze ako žele upoznati svoju ljubav, dok sretno zaljubljene očekuje veća pažnja s partnerove strane.

ZMIJA - Očekuju vas mali problemi u karijeri, a moraćete raditi i malo više što će se na kraju isplatiti. Moguća je promocija, a preporučuje se da je prihvatite jer je to znak da imate sreće s novcem i karijerom. Mlađe generacije imati će više sreće u ljubavi nego starije.

KONJ- Dobijaćete koliko budete i radili. Imaćete dosta sreće na poslu, a postoji mogućnost za napredovanjem. Imaćete sreće i s novcem. Moguća je i povišica, a ako imate viška novaca pazite kako ga trošite. Imate šanse i u ljubavi samo izađite van i pronađite je.

KOZA - Nemojte biti zatvoreni prema razvoju u vašoj karijeri, pravo je vreme da podržite sami sebe da pokažete svoje znanje, iskustvo i mudrost pred drugima. Vaš talenat i iskustvo će doneti poštovanje kod drugih ljudi. Moguće je napredovanje, a taj izazov oberučke prihvatite. Moraćete raditi puno ako želite lagodno živeti. Ako želite ljubav poštujte želje partnera.

MAJMUN- Karijera vas drži zauzetima, ali vaš status u karijeri se ne menja previše. Pristojnost je vrlo važna ako ste na nepoznatom teritoriju. Nemate puno sreće što se tiče novčanog statusa. Ako razmišljate o investiciji, bolje da je zaboravite. Ako ste u potrazi za ljubavi onda ćete imati problema s ostalim udvaračima.

PETAO- Moraćete potrošiti više vremena i energije na poslu nego inače, a osetićete i pritisak na rasporedu sati u kojem morate nešto napraviti. Ako dobijete poziv za rad u drugom preduzeću, najbolje da dva puta razmislite pre nego što prihvatite ponudu. Nemate ni sreće s novcem, a novac potrošen na pogrešnu investiciju otići će u vetar.

PAS - Stanje u vašoj karijeri je stabilno. Pronaći ćete pametnog i kreativnog partnera koji će vam pomoći u karijeri. Ako se pokaže šansa za napredovanjem, prihvatite je. Vaše znanje donijeće vam novac. Ako ste u potrazi za ljubavi, razmislite o tome da idete na što više društvenih događaja.

SVINJA - U osnovi, imaćete sreće na poslu. Shvatićete da je vaš posao lakši nego što ste mislili da je. U slučaju da dobijete ponudu iz drugog preduzeća, razmislite dva puta pre nego što donesete odluku. Imaćete dovoljno novca ako nećete previše trošiti. U ljubavi ćete shvatiti da je ljudima jako stalo do vas, a ako ste u potrazi za partnerom više se socijalno angažirajte.

Pogledajte još