DOSTA JE: ŠEST znakova da je vreme da ga OSTAVITE!

Ukoliko primetite ove znakove možda je ipak vreme da prekinete normalnim putem ovu vezu, jer svaki dalji korak može napraviti još komplikacija!

1. Poruke stalno stižu

Jutarnja poruka sve razveseli, ali puno suvišnih pre ručka može biti previše. Ne samo da mu se nećete moći javiti prva, već ga se nećete moći ni zaželeti, a i partner očito ne vidi granice.

2. Prerano upoznavanje porodice

Javlja vam se onaj čudan osećaj u stomaku na samu pomisao upoznavanja njegove porodice? Velik znak da na to niste spremni. Upoznavanje porodice je velik korak jer daje osećaj samopouzdanja i sigurnosti u vezu. Prerano upoznavanje stvara anksioznost i brigu. Objasnite partneru da još niste spremni na ovaj korak, nametanje ideja dovešće do nepotrebnih razmirica.

3. Dolazi nenajavljeno i želi vas izvesti

Možda zvuči romantično, ali u stvarnosti baš i nije. Muškarac koji očekuje da nemate planove ne poznaje vas dovoljno ili smatra da je ono što radite dovoljno nevažno da to pustite i odete sa njim. Sigurno želite romantične trenutke i izlaske, ali postavite granice dok još stignete.

4. Pomaže na neuobičajene načine

Vaše prijateljice misle da je preslatko što vam nosi juhu kad ste bolesna. Ovi gestovi su lepi, ali ako to niste tražile počećete osećati klaustrofobiju. U redu je da partner brine za vas, ali ne može znati što je sve najbolje za vas. Previše izliva ljubavi prerano može se kontrolirati. Pristupite mu na razuman način.

5. Zadire u vaše vreme 'za sebe'

Učlanile ste se u obližnju teretanu, ali baš ga zanima kako to izgleda. Ponekad ne morate sve raditi zajedno. Ako krene istraživati kuda se krećete ili baviti se sličnim hobijima da budete zajedno, biti će vam previše. Objasnite mu da imate vreme 'za sebe' i da ga želite provesti samostalno. Osetili se uvređeno, verovatno nije dovoljno stabilan za zdravu vezu.

6. Već vas voli, a vi niste sigurni koliko vam se sviđa

Ove dve reči u ranom periodu veze mogu biti itekekako loše. Na patnerov 'volim te' reagovali ste iznenađeno? Znači da još niste dovoljno spremni za vezu ili se dodatno trebate upoznati i povezati. Kada niste sigurni što osećate, objasnite mu, ne znači da je veza osuđena na propast.

Pogledajte još