NUMEROLOGIJA: Izračunajte vaš DUHOVNI broj

Duhovni utisak neke osobe snažno je vezan sa datumom rođenja kao i vremenom i mestom rodjenja.Momenat rodjenja neke osobe astrolozi označavaju precizno natalnom kartom a numerolozi samo stvarnim datumom rođenja.

Duhovni broj se veoma jednostavno izračunava sabiranjem brojeva sadržanih u datumu rođenja,na primer ako je neko rođen 14 juna,zbir brojeva 1+4=5 dakle duhovni broj te osobe je broj 5.

Duhovni broj neke osobe pokazuje kako ta osoba doživljava sebe.Ovaj broj ima uticaj na ukus po pitanju duhovni brojhrane,seksualni život ,prijateljstva,brak,odnos prema novcu,životne ambicije i želje.

Duhovni broj je broj sunčevog znaka i može se tumačiti astrološki prema uticaju vladajuće planete.

Uticaj planete na duh neke osobe jednostavno se može razumeti uz pomoć razumevanja duhovnog broja.Duhovni broj je aktivan čitavog života a posebno je bitan do 35.- 40. godine života.Posle ovih godina a zavisno od osobe sudbinski broj postaje sve moćniji i uticajniji,kod svakog čoveka dolazi do postepenih promena stavova ali to ne znači da duhovni broj u potpunosti gubi svoj uticaj,on ostaje da deluje do kraja života.

Izvor: Nadlanu.com / numerologijahoroskop

Pogledajte još