RIJALITI LJUBAV KONAČNO ĆE BITI KRUNISANA: MIKI ZAPROSIO ANĐELU

Miki je probao da se "izvuče" pa je tvrdio kako je to samo zakasneli novogodišnji poklon i da nije reč o veridbi.

"Nisam lud da se verim pred Zmajem, Erom i Vesnom. Ovo sam poručio od mog druga Nebojše da bih dao Anđeli za Novu godinu, ali on nije mogao pre da mi pošalje", branio se Miki.

"Šta ima veze Miki, ja ću vam pevati na svadbi", rekao mu je Nemanja Nikolić. "Ljudi, Anđela i ja smo protiv braka, nije ovo verdiba", vikao je Miki.

Anđela je prsten stavila na levu ruku što su svi protumačili kao jasan signal da se radi o veridbi.

"Liči na verenički", prokomentarisala je Anđela i dodala: "Ja sam rekla da za Novu godinu hoću narkuvicu ili prsten, a Nebojša je posalo prsten", pravdala se ona.


VERIDBA POSLE MU KRIVO 2016 by zadkostellbokizadko

Pošto je Miki Anđeli podario prsten Vesna Rivas je ustala kako bi objasnila značenje tog poklona. "Vaše duše su se spojile. Nećete raskinuti. Nije slučajno da ti prsten stigne baš na tvoju slavu. Ovo jeste novogodišnji poklon, ali je sada konkretnije od parfema. To će im biti večni spomenik da su se spojili u rijalitiji. Miki i Anđela kad izađu iz rijalitija otići će u Australiju u hotel "Versaći" i tamo će Lakićevićeva od Đuričića dobiti pravi verenički prsten", rekla je Vesna i dodala:

"Ovo sa prstenom ima pretenzije, daje ozbiljnost i težinu i Miki želi da ona zna da on s njom želi ozbiljnu priču", zaključila je Rivasova.

Inspirisan Mikijevim ponašanjem oglasio se i Čupo Kalač: "Kada sam video kako je Miki skupio hrabrost da zaprosi Anđelu, ja mogu samo da kažem da jedva čekam da izađem iz rijalitija kako bih mogao da odem i kupim prsten kojim bih zaprosio moju Hercegovku, sa kojom ću dobiti i bebu", rekao je u dahu Čupo.

Pogledajte još