NEMOJTE SE PLAŠITI: Kako da otkrijete da vas VARA

Ako se vaš partner ponaša sumnjivo, a vi sumnjate na prevaru, postoji nekoliko načina na koje možete otkriti radi li se stvarno o tome. U današnje vreme kada postoje elektronska pošta, mobilni telefoni, računi na raznim društvenim mrežama, partnera zapravo možete bilo kada proveriti, no ako je dovoljno pažljiv tako ga nećete otkriti. Osim proveravanja njegovih privatnih računa, postoje neki znakovi koji će vam otkriti istinu, a koje vam donosimo u nastavku.

Novi rečnik kod svake osobe znači, da se često druži s nekom osobom, od koje je pokupila nove reči. Ako niti vi niti partner niste te reči nikada izgovarali, a znate da nema novog prijatelja ili kolegu na poslu, vrlo verovatno provodi dobar deo svog vremena sa nekom vama nepoznatom osobom.

Ako ste do sada svaki dan zajedno putovali na posao, a od sada odjednom više ne možete, trebali bi se zapitati. Svakodnevno izvlačenje vašeg dragog da se njegov raspored promenio, te da mora svaki dan krenuti ranije ili kasnije, ili još nešto usput do posla obavljati, je malo čudno. Možda vam je partner odjednom počeo kupovati najskuplje seksi donje rublje, kako bi vam povećao libido. Licemerno, ali možda se njegov libido popravio pa želi pomoći i vama.

Nekada je vaš dragi bio jako ljubomoran, a sada vam sa ponosom govori kako drugi muškarac gleda u vašu stražnjicu, ili kako se sused okreće za vama svaki puta kada vas vidi. Ako je tako, nema sumnje da ima drugu, jer na ovaj način samo pokušava sakriti svoju grižnju savesti.

Ako želite gledati film u kojem je glavna tema prevara, te je u filmu puno suza i slomljenih srca, a on odbija gledati taj film, znači da nešto ne štima.Možda je vaš dragi odjednom postao stručnjak za teme koje ga nisu nikada zanimale. Ako je tako, može biti da ih svakodnevno sluša od svoje ljubavnice, a sada ih želi podeliti s vama, na ovakav način.

Ako je vaš partner postao svaki dan precizno tačan, čak u minutu, kada se radi o dolaženju kući sa posla i kada se radi o zvanju vas na telefon, trebali bi se zapitati, jer ko danas stigne biti tačan u minutu, u ovom ludom svakodnevnom rasporedu.

Pogledajte još