HOROSKOP ZA 4. JANUAR: Biku stižu dobre vesti, Vaga gaji lažnu nadu

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa nekim ko je uspeo da vas izbaci iz takta i spremni ste da napravite prvi korak da biste nastavili zajedničke poslove od kojih mislite da ćete imati dosta koristi, posebno u finansijskom pogledu.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Očekujete prijatne vesti od Raka ili Riba koji nameravaju da se sa vama sretnu da bi pričali o novom projektu. Trudite se da date na znanje Vodoliji da niste na nju ljuti, bez obzira što joj u stvari nešto malo ipak zamerate.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Jedan od boljih dana za one koji vole da se druže sa prijateljima i verovatno će se ukazati prilika da se vidite sa onima koje dugo niste sreli. Ako dobijete poziv od nekog koga ste letos upoznali, bićete spremni da razgovarate o poslu.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Pokazujete veliku inicijativu i spremnost da se angažujete na poslovima koji bi mogli da budu početak novih poslova. Raduje vas susret sa Jarcem koji vam je verovatno već predlagao zajendički projekat. Škorpija i neki drugi Rak imaju razumevanja za vaše ideje i vi ćete iskoristiti njhovu naklnosti.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Moguć je veliki napredak u okviru posla sa strancima, u nauci ili u nekoj delatnosti u kojoj ste usredsređeni na rad sa mladima. Ako se bavite spotom ili poslom koji zahteva da imate mnogo obaveza, predstoji vam iznenadni poziv iz inostranstva.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Pokušavate da se dogovorite sa neki ko vam je veoma drag i spreman da vam pomogne oko nečeg što bi moglo da donese nove perspektive na poslu. Potrebno je da se više angažujete na poslu sa strancima, naročito ako ste već imali neke preliminarne razgovore na tu temu. Dobro se osećate u društvu osoba koje podstiču vašu želju za odlaskom u inostranstvo.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ostajete pri svom stavu čak i ako bi to moglo značiti za vas mnogo više od odlaganja započinjanja važnog posla. Tranzit Marsa je samo relativno povoljan za one koji nisu načisto kako da reše svoju fiansijsku situaciju. Nemojte se nepotrebno nervirati zbog nečega što nije izvesno da će se dogoditi.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Verujete da ste napravili pravi izbor kada je karijera u pitanju i bićete verovatno spremni da uđete u saradnju sa nekim ko vam uliva dovoljno poverenja da biste mu prepustili nove poslove. Nemate nikakve dileme kada je u pitanju saradnja sa Vodolijom ili Lavom.Očekujete poziv od Raka ili Bika.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne odustajete od svojih namera, iako imate utisak da dan nije sjajan. Pozicija Meseca i Marsa donosi tenziju u radu sa poslovnim partnerima, bilo da se radi o onima iz zemlje ili iz inostranstva. Mnoge poslove možete da lakše završite, ako pokažete dobru volju za saradnjom. Imate nečiju podršku, moguće jedne Vodolije.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Što pre sredite odnose sa jednim Rakom koji vam omogućava da sredite svoje finansijsko stanje posebno ako radite u velikoj firmi.Možete očekivati uspeh u sportu ili u nekoj takmičarskoj veštini. Trebalo bi da se sretnete sa Vodolijom i porazgovate u četiri oka o zajedničkom poslu.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Pokušavate da odolite provokacijama različite vrste posebno od strane Škorpije, Raka ili Jarca.Očajni ste u svakom slućaju možda bez razloga Neko veoma želi da vas ubedi da treba da budete mnogo popustljiviji. U stvari, opsednuti ste nekim razmišljanjima o tome da li ste se ponašali kako je trebalo u vezi sa finansijama.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Jedan od interesantnijih dana za one koji očekuju neku povoljnu vest. Dobićete priliku da se čujete sa nekim koga dobro poznajete i sa kim ste oduvek imali dobre odnose. Moguća je povoljna vest od nekog koga smatrate veoma bliskim, moguće od prijatelja koji živi u inostranstvu.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još