UGRIZLA ME JE NA ORALU: Tražim je da mi to ponovi

Na doček u jedan beogradski klub otišao sam prilično pijan. Pio sam ceo dan i usput se posvađao sa suprugom koja mi je izdramila da nema šta vda obuče i da ju je frizerka unazadila.

Naposletku smo otišli bez ikakvih očekivanja. Kad je oko dva moja supruga otišla kući, ostao sam sa par drugara. Odmah sam snimio za susednim stolom zgodnu ženu. Malo stariju ali predobru. Poslao sam joj piće iz zezanja. Uzvratila je. U+brzo sam sedeo za njenim stolom koji je delila sa nekoliko drugarica. Grudi, noge, usta. Ma žena ima sve. Žestoko sam se napalio. Tri sata sam je muvao. Molio da odemo do kola, hotela, njenog stana. Nije htela. Flertovala je, ali ništa više od toga. Oko pet mi je dopustila da je otpratim do kola.

Na silu sam ušao u njen auto. Malo smo pričali i popustila je. Da skratim. Ispušila mi je najbolje u životu. Nije htela seks, čini mi se da mi je popušila samo da me skine s vrata. Dok me je oralno zadovoljavala tako snažno me je ugrizla da sam pomislio da mi je otkinula glavić. Bol je trajao kratko, a onda sam za deset sekundi svršio kao nikad do sada. Polubili smo se i nije htela da mi da broj telefona. Tri dana idem u isti klub i krstarim gradom ne bih li je našao.

DUD

Pogledajte još