NEMATE MESTO ZA SEKS: Evo kako da u AUTOMOBILU uradite TO!

Seksati se u autu nije tako jednostavno kao što se na prvi pogled čini. Svi oni koji su se ikad seksali u autu, mogli su primetiti tipične poteškoće vezane uz izbegavanje tvrdih predmeta kao što su sedišta, volan, tabla s instrumentima, menjač, ili pak nameštanje u dovoljno udobnu poziciju kako bi i završili posao.

Naravno da ulogu igra i vrsta auta, ali na to sad ne možemo uticati pa evo nekoliko saveta i trikova:

Položaj i sadržaj

Ovo je nekoliko položaja koji seks u autu čine lakšim i zabavnijim.

Zadnje sedište

U ovom slučaju svejedno je je li gore cura ili frajer, s time je najpraktičnije da cura, kada je dole, leži, a dečko sedi. Ugodnije je ako prva sedišta gurnete što više napred, kako biste imali više prostora.

Prednje suvozačevo sedište

Povucite sedišta skroz natrag i sedite. Partnerica vam može biti okrenuta licem ili se može okrenuti prema staklu pridržavajući se rukama za ploču s instrumentima, koja služi kao oslonac.

Izvan auta

Hauba auta je savršena platforma za sve vrste aktivnosti: dok je vaša partnerka u poluležećem položaju, može vam staviti noge na ramena, a dok se oslanja na haubu, možete je ‘uzeti’ spreda ili straga, i pritom udahnuti malo svežeg vazduha ili se istuširati na kiši.

Tokom vožnje

Dok vozite, djevojka može vaš penis vrlo lako staviti u usta – sigurnosti radi, vozite polako i pažljivo. Izbegavajte neravnine i rupe te celo vreme gledajte put, a ako mislite da ćete izgubiti kontrolu, odmah stanite. Jedno pušenje nije vredno razbijanja auta, riskiranja invalidnosti ili, još gore, oduzimanja života sebi ili nekome drugome.

Sigurnost

Sigurnost vas i vaše partnerke je od najviše važnosti, jednostavno zato što, dok ste tako ometani, ne možete držati druge stvari na oku. Ključ je u tome da se smestite pre nego što počnete. Dakle, parkirajte negde gde nema opasnosti da ćete završiti na dnu litice ili zaglavljeni između ostalih automobila, dignite ručnu i namestite sedišta pre nego što počnete.

Zakon

Većina država na svetu zabranjuje javno pokazivanje golotinje, a to je upravo ono što se vi spremate učiniti dok smišljate kako obaviti seks u autu. Mogu vas uhapsiti, novčano kazniti, a možete se i malo žešće osramotiti.

Pogledajte još