HOROSKOP ZA 12. JANUAR: Blizanci - bićete isprovocirani, Škorpija je nesigurna u sebe

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Mesec simbol popularnosti u Vodoliji između Urana u vašem znaku i Venere u Strelcu podstiče vas da se suočite sa nekim problemom sa kojim u stvari možete veoma lako da izađete na kraj. Potreba za nekom vrstom promene je i dalje veoma naglašena i vi ste spremni da na najlakši način izađete iz pomalo problematične situacije.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Opterećeni ste novcem i pomoći će vam Ribe ili Jarac koji će vam dati konkretne savete i mogućnost da preko njih nađete rešenje za finansijskim problemom. Imate mogućnost poznanstva sa nekim ko bi mogao biti veoma koristan, naročito ako se radi o Jarcu, Lavu ili Devici. Škorpija je spremna da vas podrži.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Retrogradni Merkur, vladalac vašeg znaka u konjukciji sa Suncem mogu doneti mogućnost nalaženja rešenja za posao Veoma ste ambiciozni i spremni da se uključite u timski rad ali ipak želite da sačuvate svoj integritet i ne dozvoljavate nikom da vas spreči da rešite najvažniji problem. Pazite da ne bude isprovocirani od strane Strelca, Jarca ili Vage.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Danas možete biti veoma nestrpljivi ili nezadovoljni statusom koji se odnosi na vaše nekretnine ili na vaš status na poslu. Trudite se da uspostavite dobru komunikaiju sa nekim vazdušnim znakom sa kojim možete ostvaridi dobru komunikaciju. Škorpija, Lav ili Jarac mogu da vam budu od veliki koristi ne samo sa svojim savetima nego i konkretnom pomoći.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

I dalje ste prilično direktni iako mnogi misle da ste tajanstveni u vezi sa poslovnim planovima ali ste prilično i nesigurni u pogledu mogućnosti njihove realizacije. Nekome je stalo da vas nagovori na zajednički posao ali vi ćete oklevati ukolilko morate da ga lično finansirate. Nemojte se danas previše oslanjati na svoju intuiciju.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Oni koji vas ne vole postaju popustljiviji prema vama i pokušaće nekim vama dobro poznatim metodama da vam se približe naravno jer od toga imaju koristi. Nećete dozvoliti Ribama ili Vodoliji da vam nameću svoje stavove naročito ako ste čuli da vas ogovara kod šefa.Imate mogućnost da se pomirite sa jednim Lavom ili Blizancima.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Poslovi s inostranstvom postaju za vas prioritetni jer predstavljaju siguran izvor prihoda tako da ćete na svaki način pokušati da uspostavite kontakt sa jednom Ribom, Rakom ili Vodolijom koji vam mogu naći posao u dobro stojećem stranom predstavništvu.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Konfuzni ste, nesigurni u sebe i bilo bi dobro da ne preduzimate nikakve važnije korake u vezi s poslom koji zahteva dobru koncentraciju i timski rad. Jedan Ovan i Strelac pokušavaju da utiču na promenu vašeg stava.Svesni ste da bi trebalo da se pomirite sa Lavom ili Devicom da biste uspeli u ostvarenju vašeg plana.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Trudite se da od života uzmete ono najbolje i najverovatnije razmišljate kako da izađete iz dosta zamršene finansijske situacije, koja se nepovoljno reflektuje na vaš poslovni život. Moguć je susret sa Vagom ili Bikom ili Ovnom koji će vam se iskreno obradovati. Imate velike ambicije i veoma ste uporni da ih sprovedete u delo.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Brinu vas izdaci ali se najverovatnije dobro snalazite jer većina predstavnika vašeg znaka ima i honorarni posao ili neki paralelni izvor prihoda. Pokušavate da se priviknete ne neke nove okolnosti koje vam možda ne idu u potpunosti naruku. Verujete da ćete se dogovoriti sa Vodolijom ili Rakom u vezi sa novcem.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Mesec može delovati na vas veoma iritantno i vi ste verovatno prilično uznemireni zbog nečega što bi trebalo da rešite.Niste ni svesni da imate mnovo načina da se dogovorite sa enkim ko vam je veoma bitan za finansijsko stanje. Moguća je saradnja sa osobama koje žive na nemačkom jezičkom području.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Naporan dan jer morate da se naviknete na neke oklonosti kje ne zavis od vas nego od jedne Vodolije, Raka ili Strelca. Imate šansu da se pomirite sa Jarcem ili sa Devicom koje vam mogu postaviti svoje uslove. Ne bi trebalo da se raspravljate sa vazdušnim znacima. Moguće je poznanstvo sa jednim Lavom.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još