SRBI KOJI SU ZADIVILI SVET: Amerikanci kupili tehnologiju naše kompanije

0

Američka kompanija Citrix saopštila je da je otkupila licencna prava za korišćenje Comtrade SCOM tehnologije. To je prvi put da je jedan softverski gigant iz Silicijumske doline kupio tehnologiju srpske kompanije.

Citrix je više od 20 godina svetski lider u oblastima sigurnosnih aplikacija, desktop vizuelizacija i mobilnih tehnologija. Zahvaljujući srpskoj pameti i kompaniji Comtrade, klijenti Citrixa sada mogu na jednostavan način i u realnom vremenu pratiti svoje korisnike i njihove složene IT sisteme. Ova tehnologija funkcioniše kao svojevrsan srčani monitor čitavog sistema, obezbeđujući visok stepen pouzdanosti.

– Comtrade je, na svetskom nivou gledano, napravio najkvalitetniju integraciju monitoring usluga, dajući kompanijama pravo end-to-end upravljanje Citrix okruženjem uz pomoć samo jedne konzole. Preuzimajući Comtrade Management proizvode naša kompanija biće u mogućnosti da našim klijentima omogući veću kontrolu nad svojom infrastrukturom i nad uslugama krajnjeg korisnika – rekao je Kelvin Hsu, potpredsednik Citrixa.

 

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.