HOROSKOP ZA 13. JANUAR: Lavu se nagomilavaju problemi, Ribe - spremite se za velike promene

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Ne bi trebalo da ulazite u neke nove poslovne aranžmane ako prethodno niste napravili fiksni dogovor koga ste spremni da se pridržavate. Privlače vas honorarni poslovi i najverovatnije ćete želeti da započnete neki nov posao koji bi vremenom mogao da vam bude možda i stalni izvor prihoda.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Verujete da bi jedan Rak mogao da vam napravi uslugu i da vam se nađe pri ruci kod poslova koji imaju veze sa inostranstvom ili bi mogao da posreduje između vas i onih na koje s punim pravom računate. Poslovni partneri imaju o vama dobro mišljenje i mogli biste naći pravi način kako da se izborite za svoje mesto pod suncem.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Nekome je stalo da se sa vama takmiči ili vas doživljava kao konkurenciju. Dobićete priliku da nekom objasniste razloge zbog kojih ste se odlučili za saradnju sa Strelcem, Ribama ili Bikom mada ne bi trebalo da po tom pitanju imate bilo kakvih problema.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Retrogradni Merkur donosi izvesna ograničenja ili neku vrstu problema u komunikaciji sa vama dragim osobama. Verujete da možete da se naviknete na neke nove uslove rada iako vam pomalo nedostaje atmosfera na koju ste navikli. Trebalo bi da razmislite o odmoru. Imajte poverenja u Ribe.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Finansijski problemi se polako ali sigurno nagomilavaju a vi ih ne rešavate uvereni da to treba a čini neko drugi. Ako budete dobili poziv da se sretnete sa Blizancima ili Rakom, naći ćete način kako da ih ubedite u ono što želite čak iako to nije najbolje rešenje ni za vas ni za njih.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Merkur u Jarcu vas čini praktičnim i spremnim da vredno radite na nečemu što bi moglo da bude za vas prava ulaznica za novo radno mesto. Moguće da ćete uspeti da povratite naklonost nekog koga dobro poznajete. Ako cenite Jarca i želite da sa njim obnovite saradnju, naoružajete se strpljenjem.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Praktična strana vaše ličnosti dolazi do punog izražaja kao i uvek kada je Mesec u Jarcu.Imate priliku da obnovite kontakte sa onima koji su vam lojalni i sa kojima bi trebalo da razgovarate o ozbiljnom poslu u vezi sa strancima. Mogući su ozbiljni razgovori sa Jarcem ili Škorpijom.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Povoljan položaj Meseca u Ribama donosi mogućnost da se neki vaši snovi ostvare, naročito u vezi sa inostranstvom. Pokušajte da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa jednim Lavom oko nastavka saradnje. Dobijate dobre preporuke od jedne Vage ili Jarca.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Verujete da mnogo toga zavisi od vas i vaše sposobnosti da ubedite druge u ono što želite, tvrdite čak i ako nemate neke valjane dokaze za to. Uspevate da ličnim šarmom postignete mnogo i verovatno će vam se javiti neko ko je spreman da sa vama nastavi saradnju pod povoljnim uslovima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Ne dozvoljavate nikome da vas pokoleba ni u čemu niti da vam nametne svoje stavove. Spremni ste da se borite za ono do čega vam je stalo a ako ste decembarski Jarac izuzetno dobro rezonujete iako ste veoma sentimentalni prema onime koje volite. Vaša plemenitost dolazi do izražaja.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Osećate veliku potrebu da uradite nešto što je vama lično po volji ali ćete se ipak pre odlučiti za ono što drugi od vas očekuju. Nekome je veoma stalo da obnovi saradnju sa vama i verovatno će uspeti da nađe način kako da izgladi saradnju sa vama. Osećate veliki pritisak od jednog Raka.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Tranzit Meseca preko vašeg znaka čini svoje pa i vama kreće nešto nabolje u životu bar po pitanju standarda ili se osećate malo opušteniji nego prethodnih meseci. Mnogo toga što vam je izgledalo kao problem sada vam izgleda kao nedovoljno jak razlog za nerviranje.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još