LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16. JANUAR: Ovnovi se zaluđuju pogrešnom osobom, Bika merka Škorpija

OVAN

Ljubav: Osoba na koju mislite je možda zauzeta. Nije na odmet da se povremeno okrenete za starom simpatijom jer ovde priča još nije gotova.

BIK

Ljubav: Škorpija vas odavno gleda ali vi kao da to ne primećujete. Imate dovoljno jaku intuiciju da se može desiti da ovu osobu i na neki način odbijete.

BLIZANCI

Ljubav: Više nežnosti ovaj put od strane partnera se nazire na velika vrata. Bićete iznenađeni ovom energijom od strane aspekata koji se trenutno naslućuju.

RAK

Ljubav: Dovoljno ste zaljubljeni da nemate nikakve zamerke prema osobi koja vam je izuzetno draga. Ovde je prisutna hemija na zavidnom nivou.

LAV

Ljubav: Neki ljudi u vašem okruženju nisu imuni na vaš šarm kojim doslovno umete da plenite. Ne ostavljate ljude ravnodušnim u svom okruženju.

DEVICA

Ljubav: Nemate dovoljno vremena za partnera i to vam je ovaj put već druga greška. Počnite svoj život iz korena da menjate.

VAGA

Ljubav: Partner vas podržava u vašim odlukama. Oni slobodni su još uvek u statusu kvo ali ne zadugo.

ŠKORPIJA

Ljubav: Možda niste dovoljno obratili pažnju na osobu koja vam je draga. Ovaj put partner može da ode bez pozdrava.

STRELAC

Ljubav: Niste sami u ljubavnoj priči pa ste još pod utiskom od ranije da ste dovoljno voljeni i nemate razloga za veću brigu.

JARAC

Ljubav: Partner nije loš prema vama, ali se neće svakako zadovoljiti nekim mrvicama koje mu pružate pa se dovoljno posvetite svom ljubavnom polju kako nebi bilo problema.

VODOLIJA

Ljubav: Osoba koja je uz vas i dalje neće da protežirate isti intenzitet emocija pa se ovde neke promene i ne slute.

RIBE

Ljubav: Ako ste usamljeni zapitajte se zašto je to tako jer ste za neke stvari sami krivi pa se i ne primećuje neka veća promena kroz celu situaciju koju prolazite već duže vreme.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još