URBANA LEGENDA ILI ISTINA: KAKAV NOS, takav mu je i PONOS

Urbana legenda o velikom nosu i velikom ponosu je davno razbijena, ali svejedno, oblik nosa može zaista dosta da nam kaže o karakteru muškarca.

Prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvek voljnog da pomogne osobama koje voli. Voli da bude u centru pažnje, ima zabavne i duhovite doskočice, ali zato nije ništa manje ambiciozan od drugih, naprotiv. Nije avanturistički raspoložen u ljubavi i odlično čuva tajne.

Mesnat nos imaju emotivni i velikodušni muškarci koji odlično skrivaju prava osećanja. Velike su šanse da će ostati sam celog života ako se ne oženi do četrdesete, ali je odličan ljubavnik. Međutim, pošto voli da dominira u vezama, upravo je to najveća prepreka.

Kukast nos imaju muškarci koji se čine upornim, stabilnim i snažnim osobama, ali se zapravo radi o nesigurnim ljudima koji ne mogu sami da rešavaju svoje probleme. Nestrpljivi i svadljivi, uvek misle da su u pravu. Što se tiče veza, privlači ga pre svega seks.

Pravilan nos nose lako zaljubljivi ljubitelji dugih veza, verni i ljubomorni muškarci. Radoznali su i vole eksperimentisanje, ali istovremeno sve analiziraju, pa ih drugi doživljavaju kao cepidlaku. Voli dugo sa osvaja sramežljive žene, ali istovremeno je uobražen i omalovažava ljude koji su slabiji.

Pogledajte još