OVO JE PRAVI BROJ: Koliko seksualnih partnera bi žena trebalo da ima

Sami znate da je ženama dopušteno mnogo manje seksualnosti, nego muškarcima. Kada muškarac ima veliki broj žena sa kojima je spavao on je frajer. Međutim, kada žena ima veći broj muškaraca sa kojima je spavala ona ispada žena lakog morala.

Žene obično imajuizmeđu 3 i 10 muškaraca. Ukoliko se ubrajate u ovu kategoriju vi već znate šta želite od muškarca za kog ćete se vezati.

Žene koje su imale10 do 20 muškaracasu malo slobodnijeg duha i žive život bez ograničenja.

Žene koje su imaleviše od 20 muškaracaizazivaju podjeljeno mišljenje. Međutim mi mislimo da ste se vi u životu dosta zabavljali i probali dosta toga.

Svi znamo da se ova različita mišljenja javljaju zbog toga što muškarci dok su mlađi žele da se zabavljaju sa ženama koje imaju iskustva. Međutim, kada požele da imaju ozbiljniju vezu ili da stanu na ludi kamen žele ženu koja je nevina.

Postoje žene koje žele seks sa partnerima sa kojima znaju da nemaju zajedničku budućnost. To rade zbog toga da zadovolje svoje seksualne potrebe, a nemaju muku oko toga da li će raskinuti i patiti.

Smatramo da će u budućnosti žene imati više seksualnih iskustava pre braka, jer današnji muškarci pokušavaju da odlože zajednički život na što duže vreme. Nadamo se da će i muškarci u budućnosti prihvatati iskustva žena kao normalnu stvar i da ih neće odbacivati ukoliko su žene imale isti ili veći broj partnera od njih.

Pogledajte još