HOROSKOP ZA 20. JANUAR: Bik će doživeti nepravdu, Lava čeka važan susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Verujete da biste mogli učiniti mnogo za svoju karijeru što vam može doneti susret sa nekim ko ća vas po mnogim pitanjima podržati. Komunikativni ste i spremni da uradite nešto neočekivano ako to od vas neko bude tražio, bilo da se radi o usluzi, odlasku na putu ili zvaničnom pojavljivanju na nekom velikom skupu. Očekujete da vam se javi jedan Rak ili neki Lav sa ponudom u vezi sa novim poslom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Dan vam može doneti neke nove poslovne ponude. Potrebno je da se maksimalno angažujete na novom poslu i da budete spremni na razne vrste iznenađenja čak i ako vam ne bude sve što čujete odgovaralo, prihvatite to bez mnogo razmišljanja. Nije momenat da se raspravljate sa nekim ko vam inače nije naklonjen i ne želi da vam učini bilo kakvu uslugu. Vaši argumenti nemaju nikakvog efekta kada je u pitanju saradnja sa nekim ko je više puta pokazao do koje mere je prema vama nepravedan.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Danas imate velike ambicije i želju da se istaknete u poslu čak i ako je mnogo toga trenutno protiv vas. Nepotrebno se nervirate oko nečega što nije u vašem domenu uopšte niti se pitate bilo šta. Iako to može delovati prilično uznemiravajuće u stvari mnogo toga dobrog može se dogoditi za vas a da niste toga trenutno ni svesni. Izbegnte nepotrene rasprave sa drugim Blizancima ili Rakom, Devicom ili Strelcem.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Možete se osećati razdražujuće ako niste uspeli da završite sve poslove ili povoljno ako spadate u intuitivne Rakove koji umeju da iskoriste snagu svog šestog čula. Trudite se da saznate nešto što je duže vreme već od vas na neki način skriveno, možda svesno a možda je neko želeo da vas poštedi nepotrebnih nerviranja da ne biste razmišljali i o nečemu što ne možete da promenite.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete u javnosti i bićete dobro raspoloženi i spremni da se posvetite nekom novom poslu ili nekoj aktivnosti u okviru koga biste mogli da se proslavite ili da steknete dobru reputaciju. Ovo bi mogao biti jedan od boljih dana za većinu predstavnika vašeg znaka. Dobićete priliku da se sretnete sa nekim ko vam je već nudio zajednički posao i ko će vam učiniti neku vrstu usluge, moguće neočekivane.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Trudite se da nađete najbolji način kako da se istaknete i kako da nađete najbolji način kako da unovčite svoje talente. Verujete da možete da ubedite pretpostavljenog da treba da vam da šansu kada je u pitanju posao u medijima. Verujete da ćete dobiti šansu o kojoj ste maštali. Ne dozvoljavate da vas bilo ko poremeti u vašim planovima. Imate veliko poverenje u one sa kojima ste u nekoj vrsti veze, bilo da se radi o kolegijalnoj, prijateljskoj ili emotivnoj.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne bi trebalo da se previše nadate kada je u pitanju saradnja sa Blizancima, Rakom ili Strelcem. Ovo je jedan od povoljnih dana u okviru koga možete da se maksimalno posvetite stručnom usavršavanju ili pravljenju planova u vezi sa inostranstvom. Dobro se slažete sa jednim Lavom ili Strelcem sa kojima inače imate neke zajedničke poslovne interese.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Verujete da možete da se dogovorite sa konkurencijom oko nekih bitnih pitanja u vezi sa finansijama. Možete dobiti poziv od jednog Raka ili Jarca koji će vam ponuditi zajedničko rešenje moguće u vezi sa poslom sa strancima. Nekome je veoma bitno da vas nagovori da u nečemu popustite. Vama jte takođe veoma bitno da budete ubedljivi jer i vi želite da uverite nekog u svoje dobre namere ili ako se bavite marketingom da može da ima poverenja u vas.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Nekome je veoma bitno da ima poverenja u vas ali u ovom momentu ste nedovoljno pouzdani, posebno kada je u pitanju neko s kim se dobro slažete samo zato što je spreman da pređe preko mnogo čega i to često i čini. Odnos sa Blizancima, Ribama i Rakom može biti za vas stresan iako vi to verovatno nećete da priznate.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Želite da dobijete u vremenu kada je u pitanju vaša karijera i odluke koje treba da donesete a tiču se rada u medijima ili ćete želeti da se drugačije organizujete da biste mogli da izdržite tempo koji je prilično naporan. Dan vam može doneti nove poslovne ponude ali i veliku tenziju u saradnji sa saradnicima sa kojima inače ne možete da nađete lako zajednički jezik. Verujete da će vam se javiti jedan Rak sa kojim biste mogli da obnovite saradnju.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Nekome je veoma stalo da vas ubedi da treba da mu date šansu i da prihvatite njegov poziv za saradnju. Čini se da ćete moći da se dogovorite sa jednom Devicom, Rakom ili Blizancima u vezi sa nečim što je u obostranom interesu. Ne bi trebalo da se previše opterećujete razmišljanjima o nečemu što vam nikako trenutno ne odgovara ili prema čemu imate prilično površan odnos.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Želite da se dogovorite sa nekim koga poznajete a ko vam je drag, da vam da šansu da zajedno radite na nekom projektu koji bi mogao da vam se isplati. Ne odustajete od svojih planova i pokušajte da ubedite neku drugu Ribu ili Raka kada je u pitanju neko ko vam je dao na znanje da može sa vama da dobro sarađuje. Ne bi trebalo da propustite saradnju sa jednim Jarcem, Škorpjom ili Ovnom. Nekome je stalo da vas pridobije za svoje planove.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još