PAŠĆEŠ U NJEGOVIM OČIMA: 10 pogrešnih stvari zbog kojih ćeš se zgaditi svakom muškarcu

Degradiranje sebe

Ne radite to sebi, ne omalovažavajte sami sebe pred muškarcem, jer vas je on izabrao takvu kakva ste. To će ga samo odbiti.

Žalite se na sve I svašta

Kukate na sve, na kilažu, na garderobu, na njega, na njegovo oblačenje, ponašanje.. Iscrpljujuće je i odbija muškarce.

Izlaženje sa muškarcima kao način da rešite probleme

Ukoliko imate problem, trebate da ga rešite sami. Možete i da ga podelite i potražite savet, ali ne i da tražite sa partner rešava vaše probleme. Osim ukoliko se nije desilo nešto baš veliko i potrebna vam je velika podrška, ili rame za plakanje.

Svetlo

Kada se nekome dopadate nema razloga da tražite da se svetlo tokom seksa gasi. On je dovoljno srećan što je gla žena pred njim.

Menjanje muškarca

Vi imate pravo da imate mišljenje u vezi, ali pokušavanje da promenite osobu sa kojom ste, nikada neće uroditi plodom. Ili se fokusirajte na najbolje u njemu ili odustanite ako vam ne odgovara, treće "rešenje" će vam samo izazvati nepotrebne glavobolje.

Pokušavanje da ga odvojite od prijatelja (iz bilo kog razloga)

Vi ste izabrali njega, ali on je već izabrao prijatelje. Ukoliko oni imaju užasan uticaj na njega, možete mu to reći, ali ukoliko se samo ne slažete sa njima, nemojte da kukate na to stalno.

Ljubomora kad obrati pažnju na drugu ženu

To je u svačijoj prirodi, ako je neko zauzet nije slep. Umesto da ljubomorišete, budite srećni što je izabrao baš vas. Podstičite njegove seksualne fantazije, a onda se potrudite da ih ispunjava sa vama.

Pokušavanje da ga uhvatite u zamku

Kontrola muškarca u smislu da mu ne dozvoljavate da se druži sa ženama, da ga terate da vas oženi i još mnogo toga, znači samo da mu ne ukazuhjete dovoljno poštovanja.

Upoređivanje sa muškarcima koji su u nečemu bolji od njega

Bred Pit je Bred Pit, a upoređivanje vašeg muškarca sa poznatim glumcima, pevačima i onima koji su po nečemu bolji ili uspešniji od njega, čini da se on oseća inferiorno.

Omalovažavanje

Izabrao je vas jer želi partnera, ne majku. Dozvolite mu da bude muškarac i da donosi svoje odluke. Ne ponižavajte ga pred drugima.

Izvor: nadlanu

Pogledajte još