O OVOM SKANDALU PRIČAJU SVI: Maja Nikolić i Sanja Marinković se izvređale pred kamerama

Pevačica je gostovala u emisiji Magazin IN, voditeljke Sanje Marinković, koju je demonstrativno napustila u pauzi snimanja. Naime, Sanja je zabranila gostima da pominju Staniju Dobrojević i osobe koje nisu prisutne u studiju, ali Maja nije ispoštovala njen zahtev.

Sukob je nastao kada je Sanja reklamirala jedan preparat za oralnu upotrebu, a pevačica je dobacila da bi za taj proizvod zaštitno lice trebalo da bude Stanija, pošto je, kako se sama hvalila, najbolja u oralnom zadovoljavanju muškaraca. Voditeljka je opomenula Maju da ne priča o starleti jer nije tu, a zatim je spomenula Daru Bubamaru, upitavši gošće da li bi poput nje slale momcima provokativne fotografije.

"Maja je uzvratila da nema smisla da pominje njenu koleginicu jer nije prisutna, nakon čega je nastala opšta pometnja i tada je poručila Sanji da je se okane. Počele su da se svađaju, a sve to su nemo posmatrale ostale gošće Tamara Đurić, Jasmina Medenica, Jelena Golubović, Gabrijela Pejčev i Soraja Vučelić", tvrdi izvor.

"Sanja me je iz čista mira izvređala! Tražila je od mene da ne spominjem Staniju, koja nije u emisiji, da bi i sama kasnije tražila od svih nas da komentarišemo Daru, koja takođe nije bila prisutna. Počela je da viče na mene, govorila mi je da ućutim i da sedim na svom mestu. U tom trenutku sam je ispoštovala, ali tokom pauze sam joj rekla da više nikad neću doći u njenu emisiju! Tada mi je poručila da se ne svađam s njom. Postupila je veoma neprofesionalno prema meni kao svom gostu. Ja sam na Pink došla zbog Milice Mitrović, a ne zbog nje. Vratila bih se da mi se izvinila, ali to nije uradila. Pretpostavljam da je Stanija Sanjina drugarica, pa je tako reagovala. Svakako, ja sam je verbalno i mentalno nadjačala i zato joj smetam", izjavila je Maja nakon emisije.

S druge strane, Sanja ne vidi problem.

"Snimila sam fenomenalnu emisiju, žao mi je što je Maja u pauzi odlučila da ode."

Nadlanu / izvor: Kurir

Pogledajte još