NIJE ODUVEK PEVAO: Boban Rajović traži nekadašnju mušteriju da mu svoje ime istetovira na čelu!

Pevač Boban Rajović je u jednom intervjuu a potom i putem svoje oficijalne fejsbuk stranice od fanova zatražio neobičnu uslugu. Naime, on ih je zamolio da mu pomognu da nađe izvesnog Antu s kojim se sreo prvi i poslednji put u Kopenhagenu pre nešto više od petnaest godina.

- U pitanju je dečko kojeg sam vozio pre petnaestak godina. Pitao me je čime se još bavim pored taksiranja a ja sam mu rekao da pevam po kafanama i klubovima ali slabo zarađujem od toga, na šta mi je on rekao da treba da se držim taksiranja jer se od pevanja neću 'leba najesti - ispričao nam je Boban.

Otkrio nam je još i to da je Anti besprekorno otpevao pesmu "A i ti me izneveri" ali Ante nije bio preterano oduševljen njegovim pevanjem i ponovio mu kako bi se trebao držati taksiranja.
 
- Bio je toliko siguran u svoje reči da je još i obećao kako će istetovirati moje ime na ruci ili čak i na čelu ako ja ikad uspem da napravim karijeru - seća se Rajović.

- Ja sam bio još ubeđeniji da ću uspeti i rekao sam mu da ću ja za par godina raditi velike koncerte širom regiona. Na moju sreću, moja predviđanja su se obistinila. Ja uveliko pripremam dva solistička koncerta, 15.04.2016. u Splitu i 20.05.2016. u Zagrebu i ovom prilikom pozivam Antu da se javi i pokaže tetovaže - kaže kroz smeh Boban.

Još dodaje da njega i sve njegove prijatelje čekaju besplatne karte za oba koncerta, samo treba da se javi i ispuni obećanje dato pre petnaestak godina.

Pogledajte još