MONSTRUM: ZVERSKI SILOVAO MALOLETNICU zaostalu u razvoju koja je obolela od kancera!

Zločin se dogodio 13. januara, a monstrum je priveden tri dana kasnije, kad je istragom i lekarskim pregledima nedvosmisleno utvrđeno da je nemoćna devojka zverski zlostavljana u njegovoj kući. Dan nakon što je silovana, nesrećna devojčica se poverila majci šta joj je uradio porodični prijatelj, kod koga je njen stariji brat učio zanata.

N.S. majka nesrećne devojke kazala je da je Radovan bio njihov porodični prijatelj i da joj ni na kraj pameti bilo da će joj napastvovati ćerku. Uoči dočeka srpske Nove godine I.S. je uz majčin pristanak otišla do Radovana da joj popravi laptop.

- Sećam se da je otišla iz kuće tačno u 17.15. Kada je stigla kod Radovana, tamo je bio i njegov komšija. Sve je bilo u redu dok je taj čovek sedeo tu. Međutim, čim je on otišao, Rade, koji je bio pripit, ustao je, zaključao vrata i ugasio svetlo - priča šokirana N.S.

Ćerka joj je ispričala da ju je Radovan prvo pomazio po glavi, a onda je počeo da je ljubi po vratu.

- Zavukao joj je ruku pod majicu i dirao je, a onda se skinuo go. Postavio ju je da mu sedi u krilu. Moja ćerka nije umela da se snađe, jer je malo zaostala u razvoju, i psihički i fizički. Izgleda kao desetogodišnje dete...Ona se samo sledila od šoka i slušala Radovana - priča naša sagovornica i dodaje da je baš u tom tenutku pozvala ćerku da je pita kad će se vratiti kući:

- On se javio na telefon i rekao mi: "Tu je ona, ne brini. Sad će kući.". Prekinuo je vezi i isključio telefon. Ćerki je rekao da im sad niko neće smetati. Uspravio ju je i nagnuo preko stola i prišao joj s leđa. Skinuo joj je pantalone, unihop čarape i gaćice i silovao analno. Onda ju je stavio na krevet i ponovo je to uradio. Ona je zapomagala, plakala, rekla mu je da je boli i da je pusti kući.

N.S. kaže da je manijak posle toga ispratio njenu ćerku i rekao joj: Ćuti o ovome...Sledeći put će da ti bude lepo".

Saznala je za silovanje tek dan kasnije. Ćerka joj se čudno ponašala, a onda je primetila tragove krvi na njenim gaćicama.

- Najpre sam pomislila da je dobila menstruaciju, a na kraju mi je rekla: "Mama, mislim da me je čika Rade silovao." Kad sam to čula sve mi se srušilo....Htela sam da se ubijem. Nesrećno dete je rođeno sa teškim oboljenjima, zaostaje u psihičkom i fizičkom razvoju, a u decembru 2014. godine joj je dijagnostikovan agresivni rak i od tada je na hemioterapiji. Naposletku i taj zlotvor da je siluje...Sve mi se zacrnelo pred očima. Popila sam punu šaku bensedina iz očaja - priča N.S.

Radovan je potvrdio N.S. šta je uradio njenoj ćerki. Potom je otišao od kuće, pre nego što je došla policija da ga privede. Pronađen je dva dana kasnije, 16. januara. U policijskoj stanici u Kragujevcu je pao na poligrafu i priznao je šta je uradio. Određen mu je pritvor do 30 dana, 19. januara, na dan kad je I.S. napunila 16 godina.

Izvor: Informer

Pogledajte još