KO BI REKAO: ŽENE ipak više ŽELE SEKS bez OBAVEZA od muškaraca

Barem trećina mladih u ovom vremenu su imali takozvanog prijatelja ili prijateljicu sa povlasticama, odnosno seks bez obaveza sa nekim sa kim se inače druže.Međutim, istraživanje je pokazalo da mladi ljudi ipak žele nešto više od pukog seksa, potvrdilo je to njih više od 50 posto.
Povremeno viđanje s nekim, otkrilo je istraživanje, je jako popularno kod mladih ljudi, a veliki broj njih smatra da su brak i deca nešto što treba ostaviti za četrdesete godine života.

Istraživanje OnePlusOnea i omladinskog foruma YouthNET je pokazalo da mladi vrlo teško izdrže u potrazi za istinskom ljubavi i upadaju u emocionalne zbrke. Takođe se pokazalo da su muškarci ti koji su istrajniji nego žene.

Uprkos stereotipu da su muškarci ti koji su bezosećajni i kojima je bitan samo seks, pokazalo se da su žene te koje radije žele povremene susrete i seks bez obaveza.

Pokazalo se na osnovu ovog istraživanja, prenose britanski mediji, da 48 posto žena uživa u usputnom seksu sa prijateljem, u poređenju sa 46 posto muškaraca.

Pogledajte još