RAZVEDRAVANJE: Počinje otopljenje, evo kolika nas temperatura očekuje danas

U toku noći očekuje se na severozapadu razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, zapadni. Najniža temperatura kretaće se od -2 do 3, najviša od 3 do 8 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti oblačno i toplije, ujutro i pre podne povremeno će padati slaba kiša a u toku noći se očekuje postepeno razvedravanje. Vetar će biti slab i umeren, zapadni.

Najniža temperatura kretaće se oko 1, najviša 7 stepeni. U Srbiji će u sredu i četvrtak ujutro biti ponegde magla i slab mraz, a u toku dana pretežno sunčano i znatno toplije. U petak se predviđa naoblačenje, ponegde slaba kiša i malo svežije. U subotu i nedelju će biti pretežno sunčano i toplo. Od ponedeljka očekuje se pretežno oblačno i toplo, ponegde kiša.

U Beogradu će u sredu i četvrtak biti pretežno sunčano i znatno toplije. U petak se predviđa naoblačenje sa slabom kišom i malo svežije. U subotu i nedelju će biti pretežno sunčano i toplo. Od ponedeljka predviđa se pretežno oblačno i toplo, povremeno kiša. Biometeorološka prognoza za utorak, 26. januar 2016. godinu

Očekivane biometeorološke prilike će biti nešto povolјnije, ali većina hroničnih bolesnika i dalјe može osećati ; uobičajene tegobe, posebno u jutarnjim satima. Mogući su reumatski bolovi i glavobolјa.

Izvor: b92.net

Pogledajte još