HOROSKOP ZA 26. JANUAR: Ovan dobija važan poziv, Vaga će čuti trač o sebi

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Vaša razmišljanja o poslu donose nove mogućnsti koje će se verovatno realizovati u što je moguće kraćem roku uz pomoć jednog Raka ili Device.Dobijate poziv od jednog Strelca koji vam je naklonjen i koji će biti spreman da vas sasluša u vezi sa nečim što je bitno za dalji nastavak saradnje.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Tranzit Meseca preko Device savršeno vam odgovora jer možete dobiti ponudu u vezi sa nečim što vam je veoma značajno a tiče se verovatno novog radnog mesta. Ako ste umetnik, predstoji vam uspeh. Nalazite nov izvor prihoda koji će vam omogućiti da popravite svoje finansijsko stanje moguće u okviru marketinga.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Ne bi trebalo da odugovlačite sa donošenjem odluke koja se tiče novog posla čak i ako niste sigurni da su saradnici pouzdani jer je posao dobar a vi ćete već naći one koji vam odgovaraju. Verujete da će vam saradnja sa Rakom ili Devicom biti od koristi. Nemojte se dvoumiti u vezi sa novim poslovima sa strancima.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Moguća je obnova saradnje sa jednim Bikom ili Rakom koji će vam dati konkretne predloge u vezi sa novim poslom. Verujete da će vam se prijatelj naći pri ruci kada je u pitanju posao u domenu arhitkture ili građevine. Poslovi sa nekretninama takođe vam mogu ići od ruke.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Tranzit Meseca preko Device i Venere preko Jarca donosi vam manju dozu uznemirenosti jer niste sigurni da li će ponuda koja će doći od jednog Strelca biti ono što ste očekivali. Potrebno je da se maksimalno angažujete na trenutnom radnom mestu, predstoji vam unapređenje.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Odgovara vam tranzit Meseca preko vašeg znaka naročito ako treba da uđete u posao sa Jarcem ili Bikom. Nekome je stalo da vam plasira ideju od koje očekuje da vrlo brzo bude profitabilna a potrebno mu je i vaše mišljenje. Moguća je obnova saradnje sa Jarcem koji je zbog nečega svojevremeno bio malo ljut na vas.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Ne bi trebalo da se preterano opterećujte poslovima koji vam ne odgovaraju i na kojima ne može da dođe do izražaja vaša kreativnost. Trudite se da fascinirate Blizance ili Devicu nekom novom idejom, ali oni su prilično nezainteresovani. Nemojte se previše opterećivati onim što o vama priča jedan Rak.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Mesec u Devici i Venera i Merkur u Jarcu donose ponude od novih poslovnih partnera koji nameravaju da sa vama rade. Osećate se dobro u društvu inventivnih osoba koje su spremne da vam budu desna ruka u poslu, naročito kada je u pitanju jedan Rak ili neka Riba. Prija vam društvo jedne Device.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Tranzit Saturna preko vašeg znaka i Mesec u Devici donose vam odličnu šansu da ponovo uspostavite kontakt sa nekim ko je na položaju ili da nađete posao u stranoj firmi. Nadate se dobroj vesti od jednog Lava ili neke druge Vodolije koja vam je obećala zajedničku saradnju po pitanju posla sa strancima.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Obratite pažnju na nekog s kim želite da započnete nov posao, može izneveriti vaše poverenje. Povoljan dan za poslovne sastanke i za mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je oduvek bio drag kao kolega ali su okolnosti bile takve da ste jedno drugo najverovatnije nečim uvredili a da to niste želeli.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Dobro se osećate u društvu onih sa kojima možete da razmenjujete ideje i da se dogovorate o poslu.Nov projekat može značiti mogućnost obnove saradnje sa strancima ili sa onima koji su se već jednom pokazali kako sjajni saradnici. Ribe će vam dati dobru ponudu u vezi sa honorarnim poslom.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Potrebna vam je podrška jednog Raka ili osobe rođene u znaku Riba da biste uspeli da se dogovorite sa Škorpijom oko nečega što je vama bitno. Nemojte deliti savete onima koji ne prihvataju to kao odraz vaše dobronamernosti. Moguća vest od Vage koja vam je često kontrirala.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još