HOROSKOP ZA 27. JANUAR: Lavovi - neko će vam sasuti istinu u lice, Vodoliji stižu povoljne vesti

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas možete imati problema na poslu sa autoritetima posebno sa Jarcima. Ipak, imate i nečiju zaštitu i to vam je veoma bitno. Blizanci posebno mogu biti zaštitnički nastrojeni prema martovskim Ovnovima. Intelektualno ste jaki i tražite sebi ravne sagovornike sa kojima možete da se o svemu dogovarate.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Ovo je naporan dan za vas jer se od vas očekuje da nešto kažete, da se postavite kako treba i da se maksimalno angažujete oko novog posla. Niste spremni da uđete u nov posao a da vam pri tom niko ne da nikakve garancije. Imaćete mogućnost susreta sa nekim ko će pokazati veliko razumevanje za vaše poslovne dileme.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Danas imate želju za dokazivanjem intelektulne sposobnosti. Spremni ste da se fer postavite prema svima koji vam pomažu. Najviše koristi možete imati od žena, ma kog pola da ste, posebno od onih koje imaju smisao za biznis ali i za estetiku i umetnost.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Možete imati sumnje da je ono što radite ispravno. Niste sigurni na koga treba da se oslonite i kome da pružite šansu. Bićete dobro raspoloženi prema osobi koja će pokazati želju da sa vama radi pod vašim uslovima.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Danas osećate dobre vibracije. Spremni ste da saslušate i nečije mišljenje, osobe sa strane, moguće jednog Lava, Devicu ili Blizance koji nisu u stanju da budu mnogo taktični ali možda je to ono što je vama potrebno, da vam neko kaže istinu u lice.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Dajete sebi nemoguće zadatke i obaveze koji vas icrpljuju. Još uvek se niste odlučili šta bi trebalo da uradite po pitanju radnog mesta. Verujete da možete da budete u prilici da rešite problem uz podršku jednog Lava ili nekog Ovna. Nekome je veoma bitno da vas nagovori na svoj stil rada ili da vas pridobije za svoju ideju u vezi sa novim poslom.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Postajete mnogo aktivniji i želite da nadoknadite propušteno. Pokušaćete da stupite u kontakt sa nekim koga dugo poznajete, moguće da se niste videli izvesno vreme. Ako se radi o jednom Jarcu ili Devici, nemojte im se suprotstavljati bez razloga. Ne obraćate pažnju na ono što se priča i ne želite da odlustanete od svojih planova bez obzira što vas mnogi opstruiraju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Pokušavate da budete opušteni u atmosferi koja nije baš sjajna, naročito ako radite u velikom kolektivu u kome vas mnogi ne razumeju ili nemate podršku koju ste očekivali. Osećate se pomalo nemoćnim da se oduprete uticaju jednog Ovna, Bika ili Device koji pokušavaju da vas nagovore na nešto na šta vi ne želite da pristanete.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Dan vam može doneti dobre mogućnosti kada je u pitanju posao u kome imate jaku konkurenciju. Nemojte oklevati da se prihvatite posao sa strancima čak i ako uslovi ne budu onako sjajni kako vi to možda očekujete. Brinete da li će kolega održati obećanje. Spremni ste da se borite za svoje mesto pod suncem ma kako bila jaka konkurencija.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Nemojte se previše nervirati ako ne budete mogli da utičete na mišljenje Raka. Devica ima potrebu da vam poveri svoje strahove ili sumnje koje se odnose na njen ljubavni život. Dobijate mogućnost da sretnete Ovna. Spremni ste da se angažujete na poslu koji ima veze sa umetnicima ili sportistima, bilo kao organizator, ako ste i sami umetnik ili ćete želeti da počnete da se intenzivnije bavie hobijem i to će vam se svakako isplatiti.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Moguće su povoljne vesti od Riba, Bika ili Jarca. Devica računa na vas u vezi sa novim poslom. Danas možete biti veoma zauzeti i angažovani na rešavanju problema u vezi sa finansijama, novcem ili nekretninama. Iskoristite rane jutarnje časove za razgovor sa Bikom ili Vagom. Očekuju vas dobici u novcu i poveća kupovina.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Dan je povoljan za razgovor sa Ribama i Bikom i deluje pozitivno na vaše ambicije u sferi umetnosti naročito ako ste rođeni krajem znaka. Potrebno je da napravite izvestan ustupak i da ne ulazite u konflikte sa Lavom ili Ovnom sa kojima se ne slažete po mnogim pitanjima. Sprečeni ste da se sretnete sa nekim od koga mislite da vam zavisi mnogo toga. Dobro se osećate u društvu jednog Blizanca ili Vodolije.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još