VAŠ STRAH JE OPRAVDAN: Ovo žene zapažaju pre seksa

1. Kakve ruke imate?

Snažne ruke i negovane šake su ono što privlači svaku ženu. Ako vam je stalo do toga da se opusti u vašem zagrljaju, obratite pažnju na ovaj deo.

2. Da li ste obrijani „tamo dole“?

Čist teren“ je nešto što i vi dragi momci očekujete od vaših partnerki. Isto tako, ni njeni zahtevi nisu ništa manji. Nijedna ne želi „divljinu“ tamo dole, tako da, budite spremni da se odreknete suvišnih dlačica.

3.Kakav donji veš imate?

Odabir donjeg veša je takođe jako bitan. Vodite računa i o tome, jer muškarci su vizuelna bića, ali i žene takođe.

4. Nada se da dobro mirišete

Naučno je dokazano da miris i te kako ima veze sa seksom. Što bolje mirišete, vaša partnerka će imati veću želju za seksom.

5. Zapravo razmišlja i o tome kako ona izgleda

Verovali ili ne, njoj je jako važno kako ona izgleda u vašim očima. Da li ćete joj zameriti što ima koji kilogram viška, ili neizostavnu „pomorandžinu kožu“...

6. „Overava“ veličinu vašeg polnog organa

Žao nam je momci, vaši najdublji strahovi se ostvaruju. Ona zaista gleda i koliko ste „obdareni“.

7. Obraća pažnju na sitnice

Pored veličine polnog organa, njoj je jako važno i kakvu kožu imate, da li su vam jaka leđa... Obraća pažnju na sitnice, i na to morate biti spremni.

8. Pita se i koliko ste otvoreni u razgovoru o seksu?

Da li ste spremni da otvoreno razgovarate o onome što volite i ne volite? Komunikacija u seksu je i te kako bitna, tako da ćete svoju partnerku pridobiti samim tim što ćete joj reći sve ono što vam je na duši, kako ne bi došlo do grešaka u samom seksualnom činu.

9. Koliko ste odgovorni kada je reč o zaštiti?

Polne-bolesti i neželjena trudnoća! Svakako da o tome najviše razmišlja. Bitno joj je i da li vodite računa o intimnoj higijeni, kao i da li kod sebe imate adekvatnu zaštitu koja će vas poštedeti eventualne glavobolje za kasnije.

10. Kontakt očima

Izuzetno joj je bitno da je gledate u oči. Ovaj kontakt je i te kako važan jer na taj način joj možete pokazati koliko je želite, ali isto tako, uliti joj poverenje kako znate šta radite.

Pogledajte još