NIKADA GA NEĆETE ZABORAVITI: Evo šta vam treba ZA SEKS

Ključne informacije o dobrom seksu daju se na kašičicu, pa smo pokušali da prikupimo neke savete koji vam mogu pomoći da svaki seks bude sjajan, jedan od onih kojih se vredi prisetiti.

Seks nemojte odrađivati, zabavite se. Ako vam nije preterano zabavno, verovatno nije ni partneru, pa uključite igračke koje će vas i zadovoljiti i nasmejati, seks će garantovano biti sjajan. Rutinu bi jednostavno trebalo da zaboravite, isprobajte neki novi položaj, pa makar i ne bio dobar, možete da ga prilagodite sebi i partneru i postaće odličan.

Stvari koje vam se ne sviđaju u seksu nemojte da zadržite za sebe, podelite ih s partnerom i inicirajte promenu - par sveća, novo donje rublje, latice na krevetu ... sve to će doneti novu atmosferu i energiju u vaš krevet.

Opuštenost je važan element dobrog seksa, stoga, nemojte da se forsirate i da sebi namećete ciljeve koje ne možete da dostignete. Prvi cilj bi trebalo da bude da oboje uživate, a nakon toga možete da krenete u razradu detalja na licu mesta.

Pokušajte da pronađete neke nove delove partnerovog tela koje će vam doneti užitak. Na taj način produžićete predigru i stimulisati telo, što će partnerki naročito dobro doći kao zagrevanje na putu do orgazma.

Orgazam je nešto što se upravo na taj način može kontrolisati. Uzmite vremena, istražite tela i jasno recite partneru šta vam se jako sviđa, a šta vam nije preterano uzbudljivo. Nakon par takvih seansi, orgazmi će biti grom.

Pogledajte još