DNEVNI HOROSKOP ZA 31. JANUAR: Vodolija pristaje na kompromis, Ribe su danas jako deprimirane

OVAN

Posao: Dovoljno ste radili i red je da odmorite. Budite strpljivi u svojim namerama kako bi na jedan solidan način uspeli da se domognete boljeg radnog mesta koje ste odavno razmatrali kao potecijalnu mogućnost.

Zdravlje: Pazite se nazeba.

BIK

Posao: Hladnokrvno donosite odluke. Naravno, to ume da smeta osobama u vašem okruženju jer ne znaju šta ćete sledeće doneti kao ključnu stvar u poslu kojim se bavite. Budite uvereni da ste ipak na pravom putu.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Imate dovoljno dugova da ćete morati da se na neki način dogovorite oko njihove isplate u što kraćem period. Rokovi vas pritiskaju i ne znate kome da se obratite. Na neki način ste i sami krivi za situaciju koja je nastala.

Zdravlje: Proverite kod lekara rad bubrega.

RAK

Posao: Dovoljno Ste uigrani kroz posao da su vam aktivnosti postale rutinskog karaktera. Bilo bi dobro da se odmorite dovoljno kako bi napunili baterije, jer vas očekuje malo teži period.

Zdravlje: Imate problem sa hormonima.

LAV

Posao: Nemate preteranu brigu oko posla koji obavljate mada ste uvideli da vam je na nekom nivou poteban mali predah, pa ćete u tom duhu da iskoristite pozitivne aspekte koje imate na polju vaših ativnosti. Neko bi mogao da vas pozove na kraći izlet.

Zdravlje: Možete imati povišenu temperaturu.

DEVICA

Posao: Ako ste u oblasti obrazovanja imaćete šta da ponudite tržištu rada. Neko će vam pomoći da se dovedete u jako dobar položaj. Obećan vam je viši status i na neki način ste dovoljno dobro sagledali celu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje: Kosti i zglobovi su vam problematični.

VAGA

Posao: Neko vam je ponudio odličan poslovni agažman i vi ste trenutno na nekom čekanju što se realizacije tiče. Neko vas je postakao na nešto više i na neki način ste i sami pristalica ove ponude.

Zdravlje: Potrudili ste se da se dovoljno pripremite za predstojeću sezonu gripa.

ŠKORPIJA

Posao: Na neki način , odmor bi vam dobro došao i nije na odmet da se neke stvari dovoljno dobro urade kako bi na vreme mogli da se skoncenztrišete na ono što je bitno. Imate potpuno pravo izbora i niko vas ne osporava u vezi onoga što ste sami zacrtali.

Zdravlje: Migrene mogu biti učestale.

STRELAC

Posao: Izuzetno dobro podnosite sugestije drugih ljudi u odnosu na vaš ego. Dovoljno ste u posluda se neke stvari dešavaju bez veće priče jer ste izuzetno intuitivni pa se ovde nazire i sitnija manipulacija. Budite dovoljno otvoreni i bez brige sačekajte rezultate.

Zdravlje: Možete se prehladiti.

JARAC

Posao: Imate pravo da se opustite i niste neko ko će da vodi abrove bez većeg angažovanja. Imate i dovoljno energije da se bavite vašim omiljenim hobijem. Pa slobodno iskoristite dan pred nama u znaku odmora.

Ljubav: Prijatno iznenađenje od prijatelja na koga ste već davno zaboravili. Na neki način podsećanje može da dođe u obzir i jedno lepo druženje.

Zdravlje: Pad imuniteta.

VODOLIJA

Posao: Pristajete na neku vrstu kompromisa i niste neko ko će da se zadužuje na nekim segmentima gde se podrazumevaju malo lošiji aspekti sezonskog karaktera. Budite samo više strpljivi i uspeh neće izostati.

Zdravlje: Problemi sa disajnim organima.

RIBE

Posao: Malo ste deprimirani situacijom koja je nastala. Neko je bio izuzetno neiskren prema vama i na neki način vas povredio. Naučili ste jednu lekciju više i nemate nameru greške da ponavljate.

Zdravlje: Ovaj segment je u redu.

Izvor: luftika/nadlanu

Pogledajte još