MOŽETE SVAKI DA JOJ ISPUNITE: Ovo su ženski fetiši!

U svetu seksualnosti postoje brojni fetiši. Neki su društveno prihvatljivi, a neki malo manje. Uz one poznate, postoje i oni malo manje poznati a koji su svojstveni uglavnom ženama. Upravo njima bavio se Ivillage.com, a mi vam donosimoi pregled nekih ženskih seksi fetiša. Za neke sigurno znate, a neki će vas malo iznenaditi.

Poželjni vampiri

Maštate katkad o seksu s vampirom? Bez brige, to čini mnogo žena i nema ništa loše u tome. Iako su seksi vampiri ženama oduvek bili privlačni, pojava Edwarda Cullena vampire je vinula u novu orbitu poželjnosti.

Hladni vampiri, krvopije kojima je glavni fokus ženski vrat i nežna koža, imaju nešto životinjsko u sebi što budi ženski libido.


Ako vaša draga voli da gleda Vampire Diaries, ili Buffy, True Blood ili Angela, iznenadite je vašim malim privatnim vampir šouom!

Golicanje i češkanje

Volite kad vas vaš muškarac nežno golica tokom predigre? Mnogo žena uživa u tome, ali nekima je to vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na golicanje i češkanje reaguju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu da dožive orgazam bez penetracije.

Uniforme

Neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, vojnik, doktor, vatrogasac… Nije bitno, važno je samo da je muškarac i da ima uniformu. Takve žene muškarce u uniformama doživljavaju snažno, sposobno i moćno i žele njihovu zaštitu i podršku.

Voajerizam

Golo muško telo za neke je žene vrhunac užitka. One uopšte nemaju izraženu potrebu za samim seksualnim činom. Njima je mnogo važnije da uživaju u pogledu na golog muškarca. Užitak je, dakako, veći ako muškarac ima skladno građeno telo. Takve žene vole i seks, ali izvor primarnog zadovoljstva je pogled na nagog muškarca.

Tetovaže i lanci

Za neke žene tetovaže su simbol buntovništva, a one vole "zločeste dečake". To su žene koje padaju na tetovirane muškarce s dugim kosama, lancima i nitnama na odeći.

Na prvi pogled, to su neprilagođeni muškarci s kojima je vrlo teško računati na budućnost. No, postoje žene koje baš to vole – potčinjavanje i neizvesnost.

Ruke

Snažne muške ruke za neke su žene gotovo orgazmičko iskustvo. Baš kao što neke muškarce pali, na primer, ženska noga, tako neke žene uzbuđuje lepa, negovana i snažna muška ruka. I ovde je reč o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe doživljavaju slabim i ranjivim. Baš zato, pojašnjavaju psiholozi, potrebni su im muškarci sa snažnim rukama koji će ih štititi, ali i brinuti se za njih tokom života.

Pogledajte još