HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR: Lav će naići na prepreke, Jarac je u centru pažnje

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Naporan dan jer vam tranzit Meseca i Marsa ne odgovaraju, naročito ako imate neke finansijske probleme i dileme. Nemojte pokušati da optužujete bilo koga za vaše dugove ili nerealizovane planove. Pripremite se za nov posao koji ćete uskoro započeti sa jednom Vodolijom.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Osećate potrebu da izrazite svoje stavove u društvu osobe za koju ste uvereni da bi mogao da vas razume i verovatno ćete biti u prilici da se lako adaptirate na neke nove uslove rada čak i ako vam niko ne garanture brze prihode. Mnogima imponuje druženje sa vama.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Tranzit Meseca preko Škorpje ne donosi lako rešenje za one koji su nervozni, razdražljivi ili planiraju nov posao. Optimista ste i pored trenutne situacije koja može biti prilično opterećujuća, naročito ako morate da radite van vašeg mesta ili pokušavatre da nađete nov posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

Merkur, planeta komunikacije i biznisa i Mars, planeta enegičnosti, u astrološkim poljama kreativnosti i javnosti, omogućavaju vam da se iskažete na način na koji biste želeli. Možete biti prilično konfuzni po pitanju rešavanja finansijskog problema jer ste prilično neskromni ili nekooperativni.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Ako želite da započnete svoj privatni biznis potrebno je da budete bolje organizovani i da nađete one u koje možete da imate poverenje. Imate sjajne ideje ali možete biti suočeni sa prprekama ako budete obraćali pažnju na mišljenje Bika ili Vage. Bolje pitajte za mišljenje jednog Strelca koji radi sa strancima.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Imate način da popravite odnos sa jednom Ribom ili sa Rakom. Oni pokušavaju da sa vama uspostave dobru komunikaciju ali vama kao da je bitno da im dokažete da ste u pravu. Trudite se da budete u dobroj kondiciji a ne obraćate mnogo pažnje na vaš nervni sistem koji nije baš u sjajnom stanju. Dobijate poziv od jednog Lava.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Mars je jaku Škorpiji ali ne utiče na vašu astrološku kuću posla do je Mesec jak u kuči posla a slab u Škorpiji i vi možete biti neodlučni u pogledu odluke koju treba da donesete u vezi sa delikatnim problemom, naročito kada se radi o finansijskim pitanjima. Možete očekivati pomoć od nekog Strelca ili Jarca.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Merkur, Pluton i Venera Jarcu i jak Mars u vašem znaku nagoveštavaju vam da je izlaz iz problema u ljubaznosti i spremnosti da komunicirate sa kolegama drugačije nego do sada. Spremni ste na ustupke u svakom pogledu jer vam je jasno da od toga zaviti mogućnost realizacije vaših planova.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Preterano pasivnim stavom nećete postići mnogo u radu sa Ovnom ili nekim ko bi mogao da vam pomogne da svoje planove jednostavno realizujete. Budite spremni da se uključite aktivnije u neki posao sa Ribama ili Jarcem od koga inače dosta očekujete. Moguća vest o novcu.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

U centru ste pažnje zbog nečega što ste svojevremeno uradili a verovatno je izazvalo nečije oduševenje ili zbog nekog uspeha koji svi očekuju da će se dogoditi a vi ste nosilac projekta. Imate veliku podršku osobe koja vas dobro poznaje i koja je spremna da vam izađe u susret.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

Trudite se da nađete način kako da ubedite Lava ili Bika da prihvate vaše savete. Oseaćte se spremnim da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji vam do skora nije izgledao kao dobro rešenje ali ste sada spremni da se posvetite novim aktivnostima.Jarac računa na vas.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Osećate se dobro u društvu Bika i Vage koji podstiču vaše ambicije ali neki drugi Lav, Strelac, Blizanac ili Devica mogu vršiti na vas preveliki pritisak po mnogim pitanjima. Niste spremni da se odreknete komfora ili dosadašnjeg stila života da biste napredovali.

Izvor: conopljanews.net 

Pogledajte još