BEZ MORALISANJA: Žene ovo misle o vibratorima

Izgleda da su mnoge dame do sada isprobale neke dobre “vibracije”! Žene u današnje vreme mnogo više kupuju vibratore, nego što su to činile pre. Posebno ih zanima kupovina novog, suptilnijeg, lepše dizajniranog seks “prijatelja”, ako je suditi po anketama rađenim za majsko izdanje “Good Housekeeping” u Engleskoj!

Magazin je u ispitivanje uključio 100 žena, pa im je čak poslao i opise različitih vibratora koje bi mogle da probaju. Ispostavilo se da žene preferiraju manje, suptilnije dizajnirane vibratore, od onih starih, klasičnih, falusnog oblika.

U suštini, čak je 77 žena, od njih 100, izabralo vibrator u obliku malenog ružičastog “kamenčića”, za pobednika!

Sve u svemu, oko 90 odsto žena je izjavilo da su spremnije na kupovinu vibratora, nego što su to bile pre, a 62 odsto je reklo da ih ne bi bilo stid da imaju neki od vibratora novije generacije i suptilnijeg izgleda.

Možemo primetiti određen obrazac u ponašanju današnjih žena, ako je suditi po anketi: Moguće je da žene ranije nisu bile spremne za kupovinu seks igračaka zbog njihove masivnosti i pomalo zastrašujućeg izgleda! Danas, kada je izbor veći, što se tiče veličine, oblika, stila, pa i satisfakcije koje pružaju, žene su spremnije na kupovinu svoje “seks igračke”!

Pogledajte još