SAMO VESELO: Pevačica napravila žurku u rodnom gradu!

Jelena Kostov ispunjava obećanje iz pesme „Biću jača“, jer kako vreme prolazi, ona je i sve popularnija i sve stabilnija, a i sve jača na našoj estradnoj sceni.

Iako puno radi i često je na putu, Jelena je odlično organizovana, pa je izmedju nastupa i poslovnih obaveza stigla da snimi i novu pesmu, koju je juče pustila u etar.

Jelena je odlučila da spot za novu pesmu, koja nosi naziv „1005“ snimi u rodnom Dimitrovgradu, što je već dugo planirala.Iako početne reči pesme, koje nisu upućene za njen rodni grad, kažu:“U ovom gradu zaboravljena od svih koje znam“, Jelena se uverila da je u svom rodnom gradu omiljena.Od samog početka takmičenja za „Zvezde Granda“, ovu popularnu pevačicu su njeni sugradjani podržali, a koliko je i dalje vole, poštuju i podržavaju najbolje se moglo videti na snimanju ovog spota, jer su joj mnogi prilazili, kako bi je pozdravili, ispričali se sa njom i uputili joj reči podrške.

Pored sugradjana, Jelenu su na snimanju spota podržali i momci iz duvačkog orkestra Caribrod iz Dimitrovgrad,zbog čega je popularna pevačica posebno ponosna.

„Nikada neću zaboraviti koliko su me moji sugradjani podržali tokom takmičenja u Zvezdama Granda.Ovo je bio moj skromni način da im se odužim.Kad god imam slobodnog vremena, uvek dođem u Dimitrovgrad, a često mi je žao što ne mogu češće biti tu.Zahvalna sam svima koji su se družili sa nama na snimanju spota, a posebno momcima iz duvačkog orkestra Caribrod iz Dimitrovgrad, koji su se odazvali mom pozivu za učešće u spotu“-rekla nam je ponosno Jelena.

Reklo bi se da Jelena i ima na šta biti ponosno, jer retko kome pođe za rukom da bude popularan u svom gradu, a Jelena je i popularna i omiljena u Dimitrovgradu.

Pesmu su radili Adrej Jakšić i Marko Kon, a kako izgleda spot i kako zvuči Jelenina nova pesma, poslušajte u nastavku!

Pogledajte još