PUT OKO SVETA: Kety se susrela sa ajkulom

Posle uspešne godine, u kom je objavila svoj prvi singl i pošteno se naradila, obzirom da je radila i po četiri dana nedeljno, Katarina Katy Marković je otišla na zasluženi odmor u Španiju.

Kako smo saznali, pevačica je htela i da se odmori, ali i da napravi plan za naredni period, kada je čeka mnogo poslovnih obaveza i snimanje nove pesme, pa se odlučila da to odradi u toplijim krajevima.

Obzirom da je, sa svojim društvom sa kojim je otišla, obišla najzanimljivije predele u Španije, Kety se srela i oči u oči sa ajkulama u „Loro parku“, zatim je obišla „Siam parku“, koji je jedan od najvećih akva parkova u Evropi, da bi se, kako priznaje, dobro smrzla pri obilasku „El Teide“ vulkana, koji se nalazi na 3750 metara i koji spada u najveći vrh Španije gde temperatura iznosi svega 2 stepena.

Katy je odsela u hotelu „Regency Counrty Club“, inače hotelu sa pet zvezdica, gde se dobro odmorila, a odmah po povratku iz Španije, krenula sa preslušavanjem pesama, obzirom da planira novu pesmu objaviti u martu.

Pogledajte još