HOROSKOP ZA 2. FEBRUAR: Rak krije osećanja, Škorpija dobija poziv za susret

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES

Danas imate koristi od odlaska u društvo zbog potrebe da proširite krug prijatelja ako je moguće stranaca. Dobar ste planer zbog pozicije Merkura, Plutona i Venere i dobro znate šta je vaš prioritet. Finansijska pitanja danas nisu od posebnog značaja.

BIK (21.4.- 21.5) TAURUS

Danas stavite karijeru, odgovornost, posebno finsijski deo na prvo mesto kao i vaš društveni status i ophodite se prema kolegama na razborit način. Pokušavate da budete jaki ali u stvari ste saosećajni i ljubazni, posebno prema Devici ili Jarcu. Možete dobiti poziv od Riba.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI

Zbog Merkura, vladaoca vašeg znaka u Jarcu uzdržani ste, odmereni i jaki. Osećate se superiornim i nadate se unapređenju ili pokušavate da ostanete na višoj poziciji. Ne želite moć već ste angažovani na projektu na kome možete pokazati svoje talente.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER

U dilemi ste ako želite da rešavate probleme na drugačiji način nego do sada. Želite da budete shvaćeni i prihvaćeni od strane prijatelja i saradnika ali niste spremni da dalje insistirate na svojoj ideji ako niste rado prihvaćeni. Niste spremni da pokažete šta osećate. Raduje vas susret sa nekim Jarcem ili Devicom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO

Niko ne zna šta smerate u vezi sa karijerom niti kakvi su vam planovi. Naglašen znak Jarca ukazuje na obnovu prijateljskih veza. Ako ste pričljivi i volite da idete na društvena događanja pokušajte da saznate ono što je bitno za vaš posao jer vam je potrebna neka vrsta podrške.

DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

Niste naročito raspoloženi danas osim ako ste u zrelom dobu okruženi mlađim saradnicima. Vaša plemenitost može vam doneti probleme, naročito u sferi novca ako pozajmljujete novac onima koji nisu odgovorni ili pouzdani. Trebalo bi da se držite nekog posla duže a ne da svaki čas idete od jednog do drugog.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA

Smatrate neophodnim da podredite svoje želje za zabavom sa potrebama karijere. Morate biti strpljivi ako planirate da potpišete neki ugovor koji nije baš jasan nijednoj strani. Morate o tome razgovarati otvoreno. Pozicija Marsa može uticati na sva pitanja koja se odnose na vaš posao ili profesiju.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.) SCORPIO

Uživate u poslovnom odnosu kako sa nadređenim tako i sa zaposlenima i saradnicima. Ne želite da razmatrate mogućnost promene posla. Spremni ste da radite sa drugima da biste rešili probleme koji proističu iz saradnje sa saadnicima iz stranih firmi. Možete dobiti poziv da se sretnete sa Ribama.

STRELAC (23.11.- 21.12.) SAGITARIUS

Ne želite da se povučete u izolaciju i svoju privatnost mada ste mnogo efikasniji kada radite u tišini. Tražite komfor i on vam je potreban kao i poštovanje drugih i možete provesti prijatno vreme sa potencijalnim budućim saradnicima. Nemojte biti nerealni kada je u pitanju mogućnost da lako zaradite novac.

JARAC (22.12.- 20.1.) CAPRICORNUS

Tranzitni Mesec preko Strelca može vas nervirati naročito ako ste primorani da provedete vreme sa nekim koga smatrate veoma zamornim. Mogli biste izbeći susret, ali iz nekih razloga nećete to učiniti. Možete imati neke nejase dogovore u vezi sa novim poslom koji mogu biti isplativi.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.) AQUARIUS

U stanju ste da povežete vaš lični interes sa interesom tima saradnika i da pokažete poštovanje za svačiji doprinos. Možda se nećete osetiti motivisanim da završite veliki deo posla ako vas zamoli neki Strelac ili Devica ali ćete rado izaći u susret jednom Lavu ili nekom Ovnu.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES

Možete izvući najveću koristi iz rada sa nekim Jarcem koji često putuje u inostranstvo sa Bikom ili Škorpijom. Ovo je povoljno vreme za svaku vrstu odmora ili za odlazak u prirodu. Morate biti mnogo popustljiviji i u poslovnom odnosu, posebno ako je partner neki vatreni znak.

Izvor: conopljanews.net

Pogledajte još