PAŽLJIVO ČITAJTE: Ove laži vam muškarci SVAKODNEVNO serviraju

1. Nemam seksualne fantazije

Malobrojni će priznati svojim partnerkama da ponekad imaju seksualne fantazije. Možda vaše telo uproređuju sa telom neke poznate dame ili samo maštaju o nekom seksi vešu.

Na pitanje zašto to čine većina će odgovoriti da u tome ne vide ništa loše, a o tome ne žele da razgovaraju jer se boje da će na taj način povrediti partnerku.

2. Pažljivo slušam

Koliko puta ste se našli u situaciji da imate potrebu da podelite neke situacije sa posla, podelite oduševljenje vezano za rasprodaju ili cipele koje su vam se dopale. Nažalost, veliki broj muškaraca takve informacije ne čuje. To su oni trenuci kada se vaš partner trudi da ostavi utisak da vas pomno sasluša a u stvari razmišlja ko zna o čemu. Za veliku većinu muškaraca priče takvog i sličnih sadržaja su gubljenje vremena. U jednoj od anketa koja je sprovedena među muškarcima većina je izjavila da vole kad žena odmah pređe na stvar bez previše okolišanja. Ako ste našli cipele na sniženju a znate da niste u zavidnoj financsjskoj situaciji, umesto da pričate priču, budite kratki i jasni.

3. Ne prećutkujem istinu

Kako bi izbegli sukobe, muškarci često imaju potrebu da prećute istinu. U većini slučajeva ako muškarac prizna da je u nečemu pogrešio, često nailazi na prekor partnerke koji kod mnogih eskalira u svađu. Zato muškarci često prećute istinu, da bi izbegli svađu.

4. Važna mi je romantika u vezi

Retki su muškarci koji uživaju u romantičnim iznenađenjima. Cveću za Dan zaljubljenih muškarci daju na značaju samo zato što je to u očima žene jedan od opipljivih dokaza privrženost i ljubavi.

5. Volim da pišem SMS poruke

Jedno od istraživanja otkriva da većina muškaraca nije sklona pisanju SMS poruka, niti nekom obliku dopisivanja. Neki muškarci SMS poruke koriste u prvoj fazi zavođenja žena kako bi dobili na vremenu uspostavljanja odnosa. U vezama koje traju, SMS poruke su za većinu muškaraca krajnji oblik komunikacije za koji misle da je dosadan, nepotreban i zamoran.

6. Nije mi važno da li sam ti privlačan

Žene su te koje se u većini slučajeva opterećuju razmišljanjem - Jesam li mu još privlačna - Ne biste verovali i muškarcima je važno jesu li i dalje privlačni svojim partnerkama. Koliko god tvrdili da se ne opterećuju spoljašnjim izgledom, jako im je važno vaše mišljenje.

7. U gužvi sam, nisam stigao da ti se javim

Ponekad pokušavamo opravdati partnere i njihovo zanemarivanja jer rade vrlo odgovoran i zahtevan posao. Verujte, nema tog posla niti obaveza koje ne bi dopustile trenutak tokom dana da se muškarac iskrade kako bi čuo glas žene koju voli. Postoje neke okolnosti kada nije u mogućnosti nazvati ali ako je to pravilo, onda budite potpuno sigurni da je u pitanju samo jedna od laži koju muškarci iz sigurnosnih razloga koriste kako bi sačuvali postojeće stanje i dali sebi dovoljno prostora.

Izvor: best/nadlanu

Pogledajte još